Guillaume Laffitte-Rigaud en Marcel Otten partner bij Strategy&

05 juli 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Strategisch advieskantoor Strategy& heeft in Nederland een mijlpaal bereikt. Met de dubbele promotie van Guillaume Laffitte-Rigaud en Marcel Otten telt het Amsterdamse partnerteam nu tien partners.

“We zijn erg trots om de benoemingen van Guillaume en Marcel tot partner bekend te maken”, vertelt Sander Visser, managing partner van het Nederlandse kantoor van Strategy&. “We zijn verheugd dat we deze mijlpaal hebben bereikt, een teken van onze continue groei en ons succes.”

Guillaume Laffitte-Rigaud is sinds 2015 actief bij Strategy& en werkte eerder zo’n zeven jaar voor L.E.K. Consulting. Hij is gespecialiseerd in groeistrategie, go-to-marketstrategie en fusies en overnames (met een focus op commerciële due diligence en waardecreatie).

Guillaume Laffitte-Rigaud en Marcel Otten partner bij Strategy&

Laffitte-Rigaud beschikt over uitgebreide ervaring in het werken met corporate en private equity klanten in de energie, cleantech, en industriële sectoren.

Gedurende zijn loopbaan woonde en werkte Laffitte-Rigaud in Milaan, München, Sydney en Londen. Tegenwoordig is hij woonachtig in Amsterdam.

Marcel Otten sloot zich in 2008 aan bij Strategy& na het afronden van zijn master in Biologie aan de Rijksuniversiteit Groningen (later behaalde hij tevens een MBA aan INSEAD).

In die tijd was hij een van de eerste medewerkers binnen de toen net gelanceerde Healthcare-praktijk van het bureau, opgericht door voormalig minister van Volksgezondheid Ab Klink. Vandaag de dag is de zorg een van de belangrijkste focusgebieden van Strategy& op de Nederlandse markt.

Otten is gespecialiseerd in het helpen van zorgklanten met strategieontwikkeling en -uitvoering, kostenoptimalisatie en prestatieverbetering, samenwerkingsverbanden tussen zorginstellingen en verzekeraars, en herstructureringen.

De andere zeven partners in Nederland zijn Jeroen Crijns, Marc Hoogenberg, Mahadeva Matt Mani, Paul Nillesen, Steven Pattheeuws, Mukund Rajan en Gülbahar Tezel. Het partnerteam geeft leiding aan zo’n 100 consultants en werknemers.