MitH Management versterkt team met Sanne de Jong

17 juni 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

MitH Management heeft zijn team versterkt met Sanne de Jong, die aan de slag gaat als Data, IT & Security Consultant.

De Jong maakt de overstap vanuit ABN Amro, waar ze ongeveer een half jaar actief was binnen de Know Your Customer (KYC)-afdeling. Om haar kennis en expertise verder uit te bouwen in een nieuwe, uitdagende omgeving, maakt ze nu bewust de stap naar de consultancy.

Bij MitH Management, een boutique advieskantoor uit Zwolle, gaat Sanne zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van data, IT en security. MitH Management is vooral actief binnen de Nederlandse vitale infrastructuur.

MitH Management versterkt team met Sanne de Jong

Inmiddels is Sanne na een onboardingsfase gestart op haar eerste opdracht. Bij Gasunie is ze actief als projectmedewerker, waarbij ze bijdraagt aan een project gericht op procesverbetering binnen het Groningse gasbedrijf.

“Sanne is zeer gedreven en ontzettend enthousiast, zij combineert haar uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden met een sterk stukje omgevingsbewustzijn en nuchterheid, een uitermate geschikte combinatie van competenties voor een consultant”, aldus MitH Management-oprichter Jorik van Vilsteren over de nieuwe aanwinst.

De 23-jarige Sanne volgde voorafgaande aan haar loopbaan de opleiding Management, Economie en Recht, evenals een master in Sociologie. Voor laatstgenoemde voltooide ze haar scriptie bij het lectoraat Cybercrime & Cybersecurity.

MitH staat voor Make it Happen, een verwijzing naar waar het bureau zich hard voor maakt: “…making strategy happen, oftewel het uitvoeren van strategische en veranderplannen”, legt Van Vilsteren uit.