Accenture geeft TEDx en PICNIC kaarten weg via FB

21 mei 2012 Consultancy.nl

Accenture heeft via Facebook een nieuwe campagne gelanceerd. Facebook gebruikers die de speciale Accenture pagina ‘liken’ kunnen gratis entreekaarten winnen voor o.a. TEDx events, het PICNIC Festival, NudgeLive 2012 en diverse masterclasses.

Accenture - Fast-ival Tickets

Over TEDex
TED (Technology, Entertainment, Design) is een bijeenkomst waar inspirerende sprekers korte lezingen geven over actuele onderwerpen. De bedoeling van TED is vooral om grote denkers én doeners een podium te geven om te proberen het high-level publiek te overtuigen van hun visie of nieuwe ideeën. Elke spreker heeft maximaal achttien minuten de tijd voor zijn presentatie. De eerste TED is in 1984 in de V.S. georganiseerd. Sinds 2009 kunnen TED conferenties ook op lokaal niveau worden georganiseerd – genaamd TEDx conferenties. TEDxAmsterdam is de grootste TEDx in Nederland, op de voet gevolgd door Rotterdam en Maastricht. Kleinschalige TEDx evenementen worden ook gehouden in onder andere Delft, Dordrecht en Utrecht.

Over PICNIC
Sinds 2006 wordt jaarlijks het drie-daagse PICNIC Festival gehouden, waarin informatie, inspiratie, samenwerking, co-creatie en vermaak centraal staan. PICNIC is een interdisciplinair festival, dat ieder jaar een belangrijk thema kiest dat te maken heeft met ons leven, onze maatschappij, economie en leefomgeving. Sprekers zijn meestal een combinatie van vooraanstaande sprekers van over de hele wereld en opkomende jonge talenten.

Over NudgeLive 2012
Nudge is een organisatie die een duurzame samenleving sneller dichterbij wil brengen op een economisch verantwoorde manier. Om consumenten-initiatieven te versnellen zoeken zij de samenwerking met onderwijs, wetenschap, overheid en het bedrijfsleven. Dit jaar vindt de tweede editie van NudgeLive plaats op 22 juni in de Rotterdamse Schouwburg. Accenture is founding partner van Nudge. Het adviesbureau ondersteunt Nudge met advies over het verbeteren van de bedrijfvoering en biedt financiele ondersteuning bij de organisatie van evenementen.

Nieuws

Meer nieuws over