Frederieke den Hartog in directie van Tax Consultants International

14 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Tax Consultants International heeft zijn directie versterkt met Frederieke den Hartog. Als director gaat ze leidinggeven aan de Payroll & Expat Praktijk van het bureau gespecialiseerd in internationaal belastingrecht.

Den Hartog (45) geldt als een expert op het gebied van inkomstenbelasting en loonheffing, in het bijzonder in relatie tot wereldwijde mobiliteit van professionals. Ze heeft ruime ervaring in het adviseren van werkgevers en hun expats die naar Nederland komen of juist uit Nederland emigreren, met betrekking tot de Nederlandse immigratie-eisen en hun fiscale en sociale zekerheidspositie. 

Sinds de start van haar carrière werkte ze achtereenvolgens als belastingadviseur voor de internationale praktijken van Arthur Andersen, Deloitte en BDO. Ze maakt de overstap naar Tax Consultants International vanuit de Directie Vaktechniek van de Belastingdienst, waar ze de afgelopen ruim anderhalf jaar actief was als beleidsmedewerker.

Frederieke den Hartog, Director, Tax Consultants International.

Ton Smit, oprichter en algemeen directeur van Tax Consultants International, laat weten erg blij te zijn met de komst van Den Hartog: “Frederieke is een specialist op haar gebied, en precies wat wij op dit moment nodig hebben om onze internationale Payroll & Expat-praktijk nog beter op de kaart te zetten.”

Den Hartog begint vol enthousiasme aan haar nieuwe rol. “Ik ben verheugd de overstap te maken naar een specialistisch kantoor op het gebied van internationale fiscale advisering. Tax Consultants International heeft een uitdagend en gevarieerd cliëntenbestand met grensoverschrijdende problematiek. Ik zie ernaar uit om de relatie met bestaande en nieuwe cliënten verder te kunnen uitbouwen.”

Eind vorig jaar sloot Matthijs Broekman zich al aan bij de directie van Tax Consultants International. Hij richt zich sindsdien op de uitbouw van de Corporate-praktijk.

Tax Consultants International werd in 2000 opgericht en specialiseert zich als onafhankelijk fiscaal advieskantoor in internationaal belastingrecht, M&A en transfer pricing. Het in 2000 opgerichte kantoor is met vijftien medewerkers actief vanuit Amsterdam en Rotterdam.