Erick Schabracq wordt Delivery Director bij AMIS Conclusion

19 mei 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

AMIS Conclusion – een werkmaatschappij van Conclusion – heeft Erick Schabracq benoemd tot Delivery Director.

Schabracq maakte begin deze maand de overstap vanuit een andere business unit binnen de zakelijke dienstverlener. “De sfeer en openheid bij Conclusion is iets wat mij erg aanspreekt. Je hebt de ruimte om echt te ondernemen.”

Sinds zijn komst in 2018 heeft Schabracq zich vooral beziggehouden met het implementeren van managed services voor IT-diensten en delivery modellen (met name agile). Hij deed dit voor verschillende werkmaatschappijen, waaronder Conclusion Digital.

Erick Schabracq, Delivery Director, AMIS Conclusion

In zijn nieuwe rol krijgt hij de kans om deze twee thema’s te combineren binnen de context van datagedreven transformaties. AMIS Conclusion helpt klanten met het verbeteren van hun kritische IT-processen en bedrijfsvoering waarbij het gebruik van data een centrale rol speelt. AMIS Conclusion werkt voor grote partijen als Eneco, Mediq en Schiphol.

Eerder in zijn loopbaan werkte Schabracq ruim twintig jaar voor Capgemini. De eerste jaren bij de IT-dienstverlener werkte hij binnen de outsourcingdivisie, daarna verkaste hij naar de applicatiedivisie. Hij begon zijn carrière bij KLM.

Vorig jaar maakte Etienne Valstar, nu business director bij Conclusion AMIS, ook de overstap vanuit het Conclusion-ecosysteem.