Lux Consulting breidt het team uit met Liane Henkes

05 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Lux Consulting heeft per 1 maart de gelederen versterkt met Liane Henkes. Met de komst van de Officemanager groeit het team van het consultancybureau naar acht medewerkers.

De consultants van Lux Consulting helpen opdrachtgevers in de energie- en nutswereld met implementatievraagstukken. “We zijn actief in projecten waar de focus ligt op procesoptimalisatie, business IT-alignement en projectmanagement”, legt medeoprichter Jonathan Zigter uit.

Sinds de lancering in 2015 is Lux Consulting snel gegroeid, en ter professionalisering van de dienstverlening en bedrijfsvoering is nu Liane Henkes aan boord gehaald.

Liane Henkes, Officemanager bij Lux Consulting

“Het is voor ons belangrijk op een zo natuurlijk mogelijke manier te groeien met een mix van junior, medior en senior business consultants”, vertelt medeoprichter Jeroen Stooker. “Met de komst van Liane kunnen we het runnen van onze organisatie naar een hoger niveau tillen. We zijn verheugd met haar komst.”

Zigter vult aan: “Met de groei van het aantal collega’s nam de druk op interne activiteiten toe. Tot nu toe deden Jeroen en ik dat erbij. Wij vinden de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Dat geldt niet alleen voor de collega’s, maar ook voor onszelf. Daarom is de komt van Liane een perfecte aanvulling van het Lux Consulting-team in deze fase.”

Henkes neemt meerdere jaren aan ervaring mee, opgedaan bij diverse bedrijven op secretarieel en financieel gebied. “Het ondersteunen van collega’s en het optimaliseren van alle processen vind ik een hele leuke uitdaging”, laat ze weten. “Collega’s ontzorgen en ervoor zorgen dat alles voor en achter de schermen op rolletjes loopt. Zodat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.”

Over haar keuze voor het boutique-adviesbureau zegt Henkes: “Door mijn jarenlange ervaring heb ik mogen ervaren dat ik het beste tot mijn recht kom in een kleine organisatie: je bent geen nummer maar echt een volwaardig teamlid.”

Ondertussen heeft Henkes er twee maanden opzitten en voelt ze zich helemaal op haar plek. “De gezellige- en doelmatige bedrijfscultuur past goed bij mijn ambities.”