Accenture benoemt David Hulsenbek tot HR Directeur

23 april 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accenture heeft David Hulsenbek benoemd tot HR Directeur Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de Nederlandse HR activiteiten van het adviesbureau, waaronder recruitment, talent management, performance management en learning.

Hulsenbek heeft een ruim verleden bij Accenture. In 1998 begon hij als recruiter bij de adviesorganisatie en twee jaar later werd hij HR adviseur voor grote projecten. Medio 2001 verliet hij Accenture om een eigen bedrijf op te zetten (PeopleDesk). In november 2002 trad hij in dienst van advocatenkantoor Clifford Chance, waar hij circa 4 jaar werkte als Senior HR Adviseur.

Eind 2006 keerde hij terug bij Accenture en werd hij verantwoordelijk voor de HR-activiteiten en scheduling voor de Technologie divisie. In die rol bepaalde hij onder andere welke skills voor projecten werden ingezet. Zijn laatste functie was HR manager Technologie in BeLux, Nederland en Frankrijk, en People Advisor Lead Nederland.

David Hulsenbek - Accenture

Hulsenbek zegt over zijn nieuwe rol: ”De markten waarin Accenture actief is, zijn enorm in beweging. Opkomende economieën en offshoring zorgen voor structurele verschuivingen in de arbeidsmarkt. Ook de ontwikkelingen rondom vergrijzing, vergroening en internationalisering vergroten deze dynamiek. Vanuit HR-perspectief is het voor organisaties een grote uitdaging om in deze omstandigheden toch te groeien. Nieuwe generaties professionals eisen een andere aanpak van werkgevers. We moeten voortdurend anticiperen om onze loopbaanmodellen op deze wensen af te stemmen. Dat betekent dat we onze arbeidsvoorwaarden voortdurend tegen het licht moeten houden. We willen innovatief blijven en voorop lopen in wat we aanbieden. Dit alles binnen een speelveld dat groter is dan Nederland. Het is mijn uitdaging om Accenture in deze veranderende markten nog sterker te positioneren als een werkgever die begrijpt wat talentvolle medewerkers nodig hebben voor hun ontwikkeling.”