E&Y Manager Wilfred van der Lee naar Grant Thornton

05 april 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wilfred van der Lee (42) heeft begin 2012 de overstap gemaakt van Big Four organisatie Ernst & Young naar Grant Thornton (GT). Bij GT is hij aangesteld als Senior Manager. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het onderdeel Transaction Advisory Services (TAS) binnen de M&A praktijk van Grant Thornton - Specialist Advisory Services.

Van der Lee: “Bij Grant Thornton ga ik mij samen met mijn internationaal ervaren team voornamelijk richten op (vendor) due diligence-onderzoeken, advisering op gebied van fusies- en overnames, herstructureringen en onafhankelijke beoordelingen van bedrijven en instellingen. Dit zowel voor ondernemingen als voor kredietverstrekkers en investeerders.”

Wilfred van der Lee

Wilfred van der Lee heeft in de afgelopen twintig jaar uitgebreide expertise opgedaan bij verschillende soorten organisaties in sectoren als technologie, leasing, detailhandel, productie en bouw. Bij Ernst & Young, waar hij tussen 2007 en eind 2011 werkte, was hij gespecialiseerd in (vendor) due diligence-onderzoeken en ondersteuning van carve-out- en transactie-integratieprocessen. Als transactieadviseur was hij betrokken bij beursgenoteerde ondernemingen, middelgrote en kleinere ondernemingen. Eerder in zijn carrière werkte Van der Lee zes jaar lang als director Finance & Services bij Esomar en daarvoor acht jaar als controlerend accountant en manager bij KPMG. Van der Lee behaalde in 1999 zijn RA-titel aan de Universiteit van Amsterdam.