Bain & Company benoemt drie nieuwe partners in Amsterdam

20 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd strategieadviesbureau Bain & Company heeft drie nieuwe partners benoemd binnen het Amsterdamse kantoor.

Alejandro Navarro en Simon Turner waren reeds werkzaam binnen het Amsterdamse kantoor en zijn nu, als onderdeel van de promotieronde die Bain & Company aan het begin van ieder jaar doorvoert, gepromoveerd tot partner. In zijn 63 kantoren in 38 landen heeft Bain & Company in totaal bij 78 medewerkers promoties doorgevoerd, ofwel tot partner ofwel tot expert partner.

De derde nieuwe partner binnen het Amsterdamse kantoor is Robin Bartling. Hij maakt de overstap vanuit het kantoor in Brazilië, waar hij de afgelopen jaren reeds als partner fungeerde.

Alejandro Navarro, Robin Bartling and Simon Turner - Bain & Company

Alejandro Navarro (34) is een expert binnen de Consumer Products- en Sustainability & Responsibility-praktijken van Bain. Sinds hij zich in 2009 aansloot bij het strategiekantoor heeft hij diepgaande expertise opgebouwd binnen verschillende competenties.

Daarbij adviseerde hij klanten vooral op het gebied van strategie, duurzaamheid, prestatieverbetering en supply chain-onderwerpen. Navarro maakte in 2018 de overstap naar het Amsterdamse kantoor, na eerder al in de VS en Mexico voor Bain te hebben gewerkt.

Lees verder: Alejandro Navarro on why Bain added ‘equity’ to its D&I strategy.

Robin Bartling (42) is een expert binnen de Consumer Products- en Advanced Analytics-praktijken. Hij begon zijn loopbaan bij Bain & Company in 2005 in Duitsland. Volgend op het afronden van zijn MBA aan het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology werkte hij voor het kantoor van Bain in Chicago en meer recentelijk in São Paulo, Brazilië.

Begin deze maand maakte hij de overstap naar Amsterdam, vanuit waar hij klanten in ons land en de regio zal ondersteunen met bedrijfs- en businessunit-strategie en op gebieden als klantervaring, pricing, sales & marketing, supply chain-ontwerp, kostenbesparingen en fusies- en overnames.

Simon Turner (36) kan bogen op ruim twaalf jaar consultancyervaring, opgedaan in zowel het VK als Nederland. Daarnaast leidde hij uiteenlopende projecten in de VS, Zuidoost-Azië en West-Afrika, waar hij werkte voor corporate organisaties, private equity-partijen en maatschappelijke organisaties.

Turner sloot zich in 2014 aan bij Bain & Company, na werkzaam te zijn geweest voor Accenture (hij maakte deel uit van Accenture Strategy). In 2018 stapte hij over naar het Amsterdamse kantoor van Bain. Turner is een expert binnen de Energy & Natural Resources- en Advanced Manufacturing Services-praktijken, met een focus op strategie, fusies en overnames en due diligence.

Véronique Pauwels, managing partner van het Amsterdamse kantoor van Bain, laat in een reactie op de partnerbenoemingen weten: “Ik ben zeer verheugd dat Robin, Alejandro en Simon ons partnerteam komen versterken. Ik ben er trots op dat ons team de afgelopen jaren zo heeft kunnen groeien en Robin, Alejandro en Simon zullen ongetwijfeld bijdragen aan het zakelijk succes van onze cliënten.”