Drietal nieuwe collega’s voor Deloitte Corporate Finance

12 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte heeft zijn Corporate Finance-team versterkt met drie nieuwe adviseurs: Nikki Kraijenoord, Bas Pille en Guy Valette.

Voor Senior Consultant Nikki Kraijenoord betekent haar benoeming een terugkeer naar het Corporate Finance-team van Deloitte, waar ze eerder al twee jaar werkzaam was. De afgelopen periode heeft ze zich als Associate ingezet voor zorgdatabureau Logex, eerder in haar loopbaan vervulde ze Analyst-rollen bij Clairfield en Boer & Croon Corporate Finance.

“Na een tijdje weg te zijn geweest, ga ik graag weer bij Deloitte aan de slag! Ik ben er klaar voor en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s in het M&A-team weer enkele fantastische deals te mogen sluiten”, aldus Kraijenoord.

Nikki Kraijenoord, Bas Pille and Guy Valette

Zowel Bas Pille als Guy Valette is bij Deloitte Corporate Finance gestart als Consultant. Waar Pille jarenlange ervaring als corporate finance-adviseur (bij BDO) meebrengt naar zijn nieuwe werkgever, werkte Valette de afgelopen jaren voor een handelsplatform in derivaten, waar hij startte als trader en doorgroeide naar de rol van operations manager.

Pille: “Ik kijk ernaar uit om bij Deloitte aan de slag te gaan omdat ik er zeker van ben dat het een geweldige plek is om mijn kennis op het gebied van corporate finance verder te vergroten.”

Ook Valette heeft zin in zijn nieuwe uitdaging: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van Deloitte en zijn geweldige cultuur. Ik ben ervan overtuigd dat ik de klanten van dienst zal zijn en waarde kan toevoegen aan hun business.”

Deloitte Corporate Finance helpt opdrachtgevers met een keur aan financiële vraagstukken, op gebieden als fusies & overnames, strategisch financieel advies, fondsenwerving, capital restructuring en het begeleiden van beursgangen.