Davy van Iersel nieuwe managing director van Fujitsu in Nederland

11 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Fujitsu heeft een nieuwe Managing Director voor Nederland benoemd: Davy van Iersel.

De 45-jarige Van Iersel neemt het stokje over van Bas de Reus, die afgelopen zomer na elf jaar bij Fujitsu (waarvan acht als CEO) afscheid nam van het IT-bedrijf. De Reus is vandaag de dag CEO van cloudbedrijf Tilaa.

Het Japanse Fujitsu is met ongeveer 130.000 medewerkers een van de grootste IT-dienstverleners ter wereld. Het beursgenoteerde bedrijf helpt klanten met een volledig aanbod van technologische consultancy, diensten en producten.

Davy van Iersel, Managing Director Nederland, Fujitsu

Van Iersel wordt eindverantwoordelijk voor alle activiteiten en de bedrijfsvoering van Fujitsu in ons land. Hij leidt een team van rond de 700 professionals, dat goed is voor een jaaromzet van circa €175 miljoen.

“Mijn focus ligt op het helpen van klanten om hun doelstellingen te behalen door middel van het inzetten van technologie. Hierbij niet vergetende dat het mensenwerk is”, laat Van Iersel weten.

“Net als Fujitsu ben ik er namelijk van overtuigd dat de kracht van digitale transformatie bij de mensen ligt, die met hun kennis en creativiteit in staat zijn te innoveren. Daarom ben ik zeer enthousiast en gemotiveerd om samen met mijn collega’s onze klanten vanuit deze visie verder te helpen.”

De nieuwe topman maakt de overstap vanuit Capgemini, waar hij de afgelopen twee jaar werkzaam was als Vice President Sales. Eerder werkte hij vier jaar voor Unisys (onder meer als General Manager van Nederland) en jarenlang in verschillende leidinggevende rollen bij CGI en voorganger Logica.