Léon Op de Coul en Eric de Ruijter partner bij Arpentus

07 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

M&A-bureau Arpentus heeft per 1 januari twee nieuwe partners benoemd: Léon Op de Coul en Eric de Ruijter.

Arpentus is een boutique corporate finance-kantoor dat kleine, middelgrote en grote ondernemingen begeleidt bij aan- of verkoop, bedrijfswaardering, waardecreatie en bedrijfsfinanciering. Het bureau is vooral actief in de sectoren industrie, internet, technologie, zakelijke dienstverlening, agrotechniek en food.

Léon Op de Coul en Eric de Ruijter brengen allebei jarenlange ervaring in fusies & overnames mee naar het bedrijf. Beiden waren hiervoor partner bij Aeternus Corporate Finance, een grotere branchegenoot.

Leon Op de Coul en Eric de Ruijter - Arpentus

Op de Coul was hiervoor vier jaar werkzaam bij Aeternus, en eerder was hij bijna dertig jaar actief in de bancaire sector, onder meer in verschillende leidinggevende rollen.

De jongere De Ruijter volgde een vergelijkbaar carrièrepad. Hij startte in 2004 zijn loopbaan bij ING als trainee en maakte in 2015 de overstap naar de wereld van corporate finance en deals. Hij is een expert op het gebied van in- en verkoopbegeleiding, waarderingen en (complexe) financieringsvraagstukken.

“De twee toetredende partners brengen jarenlange ervaring mee binnen de zakelijke dienstverlening, onder andere opgedaan als dealmaker en business valuator. Beide partners beschikken over veel kennis op het gebied van M&A en financiering”, aldus Jurgen Boer, directeur van Arpentus.

Arpentus telt tien partners en medewerkers. Het M&A-adviesbedrijf is gevestigd in Gorinchem.