Liesbeth Hufen en Ton Winkels partner bij Montae & Partners

24 december 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Montae & Partners heeft met ingang van 1 januari 2022 Liesbeth Hufen en Ton Winkels benoemd tot partner.

Liesbeth Hufen is verantwoordelijk voor de afdeling die werkgevers ontzorgt bij het dagelijks beheer van en communicatie over hun pensioenregeling. Hiernaast adviseert ze werkgevers en ondernemingsraden op het gebied van pensioen en verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

Hufen begon haar loopbaan bij diverse verzekeraars, waar ze veel ervaring heeft opgedaan in het beheren van collectieve pensioenregelingen alsmede het aansturen van een team en grote projecten. Voordat Liesbeth bij Montae & Partners kwam werkte ze als consultant bij APS Pensioenteam.

Liesbeth Hufen en Ton Winkels - Montae & Partners

Ton Winkels is binnen Montae & Partners verantwoordelijk voor het team van adviseurs dat grotere werkgevers, ondernemingsraden en vakorganisaties inhoudelijk en procesmatig begeleidt in de succesvolle verandering van hun arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij de nadruk ligt op de collectieve pensioenregeling.

Hij begon zijn loopbaan bij verzekeraar Nationale-Nederlanden in verschillende functies van administratie tot commercie op het gebied van collectief pensioen en benefits management. Daarna werkte hij bij verschillende HR- en actuariële adviesbureaus.

In 2006 werd hij tot principal (internationaal partner) benoemd bij Towers Perrin. Van 2012 tot 2017 gaf hij leiding aan LifeSight (een pensioenuitvoerder opgericht door Willis Towers Watson). Voor zijn komst naar Montae & Partners werkte Winkels voor Crunchr, een dochterbedrijf van Focus Orange.

Theo Stam, senior partner bij Montae & Partners, omschrijft de benoemingen van Liesbeth en Ton als een logische stap in de verdere ontwikkeling van de organisatie. “Montae & Partners heeft een sterke positie opgebouwd in de advisering van werkgevers, pensioenfondsen en ondernemingsraden.”

“Vanuit de arbeidsvoorwaardelijke discipline, de stijgende kosten en de naderende veranderingen binnen het pensioenstelsel kloppen steeds meer werkgevers, groot en klein, bij ons aan voor advies en ontzorging. Wij hebben allerlei specialisten in huis – van actuarissen, juristen en beloningsdeskundigen tot communicatie- en verzekeringsspecialisten.”

Montae & Partners is een adviesbureau dat pensioenfondsen, werkgevers en ondernemers adviseert op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Het bedrijf, vorig jaar ontstaan uit de fusie tussen Montae, Floreijn en LNBB, heeft meer dan 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.