RedFoxBlue wederom in top van salesadvies-ranking van MT1000

16 december 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RedFoxBlue is wederom verkozen in de top van de beste salesadviesbureaus van ons land.

Na topnoteringen in 2020 en 2019 is RedFoxBlue ook dit jaar in de MT1000-ranking geëindigd als beste salesadviseur van Nederland op de onderdelen klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

Het jaarlijkse onderzoek van Management Team (MT1000) meet de ervaringen van meer dan 4.000 zakelijke beslissers. Zij kunnen meerdere dienstverleners beoordelen – voorwaarde is wel dat ze ergens in de afgelopen drie jaar met een partij hebben samengewerkt.

Het team van RedFoxBlue

In 2021 scoort RedFoxBlue meer dan 4,5 op een schaal van 5 voor klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering, waarmee het bovenaan deze drie categorieën staat. Als het om de algehele klanttevredenheid en NPS-score gaat staat RedFoxBlue op een tweede plek.

“We zijn zo trots als een vos. Dank aan al onze klanten dat zij ons zo waarderen”, laat managing partner Robert Hamminga weten.

Bij RedFoxBlue werken circa twintig sales en change consultants, die allemaal hun sporen hebben verdiend op directie- en senior (sales) managementniveau. “Onze consultants zijn ervaren salesprofessionals met een achtergrond als salesmanager, commercieel directeur of change manager. Praktijkgerichte ervaring in veel verschillende branches zorgt voor synergie, oplossingen die in de ene branche gemeengoed zijn blijken vaak ook in andere branches het succes te vergroten.”

Voor het realiseren van omzetgroei maakt het bureau gebruik van een integrale en bewezen aanpak. Hierbij wordt gekeken naar zowel de organisatie als de individuele medewerker en naar de boven- en onderstroom. “We werken dus aan de ontwikkeling van medewerkers, de professionalisering van de organisatie, de optimalisatie van de cultuur en het verbeteren van de houding en het gedrag van het individu.”

Het bureau onderscheidt zich volgens Hamminga ook met een sterke focus op meetbare resultaten. “Wij garanderen minimaal 10% verbetering in return on sales. Onze consultancy- en trainingsaanpak gecombineerd met onze change-aanpak levert blijvend commercieel resultaat op.”

Het betreft alweer de tweede topnotering in 2021 voor RedFoxBlue – eerder dit jaar stond het bureau ook bovenaan de Sales-consulting ranking van Consultancy.nl.