RedFoxBlue betrekt nieuw kantoor in het Fort van Hoofddorp

05 juni 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RedFoxBlue, een adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties en bedrijfsvoering van organisaties, is verhuisd naar een nieuw onderkomen in het Fort van Hoofddorp.

De afgelopen jaren was RedFoxBlue actief vanuit een kantoor in Hyde Park House, een kantorencomplex in Hoofddorp. Het bureau blijft ook na zijn verhuizing trouw aan Hoofddorp. Vorige maand nam het zijn intrek in het Fort van Hoofddorp – een bijzondere werkomgeving want het Fort staat al jaren lang op de provinciale monumentenlijst van Noord-Holland en sinds 1996 op de Unesco werelderfgoedlijst.

“Met het Fort van Hoofddorp als nieuw kantoor werken we vanuit een inspirerende locatie”, zegt Robert Hamminga, partner bij RedFoxBlue. Het adviesbureau heeft een kantoor op de begane grond (het Fort van Hoofddorp is een van de weinige forten in ons land die twee verdiepingen heeft).

RedFoxBlue betrekt nieuw kantoor in het Fort van Hoofddorp

Het Fort van Hoofddorp werd gebouwd in 1904 en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, die op zijn beurt werd gebouwd tussen 1895 en 1907 ter verdediging van Amsterdam. De Stelling van Amsterdam bestaat in totaal uit 46 forten, dijken en sluizen, en is een hiermee een nationaal erfgoed van wereldformaat.

Bij RedFoxBlue werken circa twintig sales consultants, die allemaal hun sporen hebben verdiend op directie- en senior (sales) managementniveau in het bedrijfsleven. Voor het realiseren van omzetgroei maakt het bureau gebruik van een zelf ontwikkelde (en beproefde) methodiek: het zogeheten ‘Sales Acceleratie Management’ model.

Eerder dit jaar werd RedFoxBlue verkozen tot een van de beste Sales adviesbureaus van Nederland.