Dimmy van Zanten wordt chief information officer van GITP

27 oktober 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

HR-dienstverlener GITP heeft Dimmy van Zanten benoemd tot Chief Information Officer.

De CEO van GITP, Else Slegers, laat weten verheugd te zijn met de komst van Van Zanten: “Dimmy is een zeer ervaren professional met zowel inhoudelijk kennis van psychometrie en digitale oplossingen als innovatie en business development. Met zijn komst krijgt onze digitale strategie een nieuwe impuls en maken we de volgende stap in onze koers die we sinds 2018 volgen.”

De topman doelt hiermee op de transformatie die GITP gestaag ondergaat, van een HR-consultancy en selectie- en assessmentsbedrijf naar een data-gedreven partner voor strategisch workforce management. “We zetten sterk in op data-gedreven proposities die organisaties in staat stellen voorspellende analyses te maken en daarmee hun strategische people- en organisatie-doelstellingen te realiseren”, legt Slegers uit.

Dimmy van Zanten, Chief Information Officer, GITP

Aan Van Zanten de taak om deze digitaliseringsslag verder vorm te geven en te realiseren. Hij brengt jarenlange digitale ervaring mee naar zijn nieuwe rol. De afgelopen vijftien jaar werkte hij voor Cubiks (een talent- en assessment specialist), waar hij meest recentelijk leiding gaf aan de West- en Noord-Europese organisatie. Ook was hij nauw betrokken bij de opzet van tal van nieuwe digitale oplossingen.

Eerder in zijn loopbaan werkte hij voor Meurs HRM in sales & marketing en voor Randstad als een specialist in talent assessments.

Van Zanten kijkt uit naar de hernieuwde kennismaking met het vakgebied. “De afgelopen maanden heb ik kennis mogen maken met GITP en hun plannen op het gebied van innovatie en data driven oplossingen. In alles wat ik zag en in alle gesprekken voelde ik een enorme fit met mijn eigen denken over de toekomst van het assessment vak en kreeg ik meer en meer energie van de aanstelling.”