Ciratum behaalt groeidoelstelling met acht nieuwe collega's

22 oktober 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Ciratum, een adviesbureau gespecialiseerd in de energie-, water- en telecomsector, heeft het team de afgelopen periode uitgebreid met acht nieuwe collega’s.

Begin deze maand zijn de gelederen versterkt met de ervaren consultants Ilse de Bruin, Horia Siamari en Joris Jonkergouw. De Bruin heeft lange tijd als IT-consultant gewerkt bij Keylane, Siamari is ervaren op het gebied van functioneel beheer en Jonkergouw brengt uitgebreide ervaring in de energiesector met zich mee vanuit zijn jarenlange dienstverband bij Essent.

Manon van Wijk is sinds juli aan boord. Ze is actief als business developer en verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het aantal opdrachtgevers. Hiervoor werkte ze bij online marketingbureau Emixion, logistieke dienstverlener Cornelissen Groep en zorginstelling Pluryn. 

Ciratum behaalt groeidoelstelling met acht nieuwe collega's

Tot slot de trainees Pawan Jaharia, Robin Vos, Emiel Veenstra en Stef Lammers. Alle vier zijn ingestroomd in de Ciratum Academy en worden opgeleid voor het consultancyvak, en binnen de sectoren waarin Ciratum actief is. De Academy schotelt starters een intensief leer- en ontwikkelprogramma voor en biedt ze praktijkervaring bij een van de klanten van het adviesbureau

Jaharia is in juni gestart en zit momenteel op een opdracht bij netbeheerder Stedin. Vos is meteen aan de slag gegaan bij kabelbedrijf Delta Fiber. Veenstra en Lammers staan op het punt om op een project te worden geplaatst. 

Martijn Ockers, algemeen directeur van Ciratum, is verheugd met de uitbreiding. “We hebben hiermee de groeidoelstellingen die we voor ogen hadden voor 2021 gehaald.”

Ciratum telt nu rond de 40 consultants en medewerkers. Het Utrechtse bedrijf is in 2008 opgericht en werd recent nog door een onafhankelijk onderzoeksbureau verkozen tot een ‘Great Place to Work’.