Pim Arent en Leon Bruggers aan de slag bij Kruger

14 oktober 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kruger heeft twee professionals aan boord gehaald: Pim Arent en Leon Bruggers.

Pim Arent is bij Kruger gestart in de rol van corporate restructuring consultant. Arent beschikt over uitgebreide ervaring in het financiële domein en op het gebied van digitale technologie, die hij nu zal gaan inzetten bij het consultancykantoor.

Hiervoor werkte Arent enkele jaren voor publieke sector-adviesbureau Derksen & Drolsbach, in de rol van Consultant Finance & Innovation. Eerder doorliep hij een management traineeshipprogramma bij Rabobank en vervulde hij vervolgens enkele jaren de rol van Analyst Asset Based Finance, een rol waarin hij zich bezighield met werkkapitaaloptimalisatie, vooral voor internationale klanten. Voorafgaande aan zijn loopbaan studeerde Arent af in Bedrijfseconomie in Rotterdam.

Pim Arent en Leon Bruggers - Kruger

Hij kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “In mijn werk bij Kruger zie ik de mogelijkheid om mensen en ondernemingen te helpen met concrete en praktische oplossingen voor de uitdagingen waar zij mee te maken hebben. Met een combinatie van ervaring vanuit de bancaire sector en de wereld van digitale technologie wil ik onze klanten verder helpen bouwen aan het bereiken van duurzaam succes.”

Leon Bruggers over zijn nieuwe uitdaging: “Complexe financiële situaties hebben mij altijd aangetrokken. Het vertalen van cijfers naar een verhaal en hiermee een belangrijke rol van betekenis kunnen spelen voor mijn klanten geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik dit kan doen voor ondernemingen in het mkb-segment maakt het alleen maar mooier.”

Bruggers rondde voorafgaande aan zijn professionele loopbaan een bachelor Bedrijfseconomie af aan de Radboud Universiteit, waar hij tevens zijn master Financial Economics behaalde. Eerder in zijn loopbaan werkte hij reeds voor een advieskantoor – Bluefield. Namens het bureau optimaliseerde hij de financiële afdelingen bij klanten en mocht hij zich op complexe bedrijfsvraagstukken storten.

Waarom hij bewust voor Kruger heeft gekozen? Bruggers: “Kruger staat met haar ‘hands on’-aanpak klaar voor ondernemers op het moment dat zij dit het hardst nodig hebben. Hiermee kan Kruger echt het verschil maken. Door jarenlange ervaring in verschillende disciplines te combineren kan Kruger een passende oplossing bieden in elke situatie, dit spreekt mij enorm aan!”

Kruger, dat vandaag de dag zo’n 25 professionals telt, richt zich op restructuring- en corporate finance-vraagstukken in uiteenlopende sectoren, waarbij de nadruk ligt op het mkb-segment. Het Rotterdamse bureau helpt klanten ook met strategievorming, opvolging, (interim) management, executive search en rendementsverbetering.