Future Communication introduceert nieuwe merkpositionering

01 oktober 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Future Communication heeft een nieuwe merkpositionering gelanceerd. “Hiermee willen we nu en ook in de toekomst van betekenis zijn voor onze opdrachtgevers”, zegt directeur Wout Dekker.

Met ruim 75 mensen in vaste dienst en daaromheen een flexibele schil is Future Communication een van de grootste adviesbureaus van ons land gespecialiseerd in verandercommunicatie. Na jarenlang de bestaande merkpositionering te hebben gevoerd, is het bureau per vandaag overgestapt op een nieuwe huisstijl.

De rebranding moet de positionering van het bureau stroomlijnen aan de hand van twee ontwikkelingen. Om te beginnen de externe merkpositionering. “We zijn een echte specialist in verandercommunicatie. Dat is wat ons drijft en dit gaan we met de nieuwe merkpositionering scherper in de markt zetten”, legt Dekker uit.

Future Communication introduceert nieuwe merkpositionering“We werken al meer dan twintig jaar aan communicatie bij verandering, van strategie tot realisatie. Onze professionals zijn expert op het gebied van omgevingscommunicatie, interne communicatie en content. We werken op interim- en consultancyvlak voor opdrachtgevers in zowel de (semi-)publieke als private sector”, vervolgt Dekker.

Met de nieuwe positionering geeft Future Communication ook richting aan de (interne) ontwikkeling van zijn eigen mensen. Dekker: “We hebben een bevlogen en hecht team. Het team is één grote bron van kennis, die dag in dag uit gedeeld wordt. Met onze eigen Future Academy geven we hier een impuls aan. Het nieuwe merk helpt ons bij het verder bouwen aan een aantrekkelijke werkplek.”

De komende weken wordt de nieuwe merkpositionering zowel online als offline gepromoot via de hiervoor speciaal in het leven geroepen campagne ‘Anders’.

Future Communication is onderdeel van Cohedron, een groep van zakelijke dienstverleners met ruim 2.000 professionals. Cohedron is op zijn beurt weer onderdeel van het Belgische House of HR (ook het moederbedrijf van Redmore Group).