The Next Organization breidt team uit met vier professionals

29 september 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

The Next Organization, een strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties, heeft het team uitgebreid met vier professionals.

De meest ervaren van de vier aanwinsten, Mireille van der Meij, brengt meer dan twintig jaar aan ervaring mee naar The Next Organization, opgedaan bij organisaties actief in verschillende sectoren. Meest recentelijk was ze werkzaam voor de Universiteit van Amsterdam, in de rol van Director University Development. Sinds twee jaar is ze tevens bestuurslid bij Alliance Française Amsterdam.

Eerder in haar loopbaan werkte Van der Meij onder andere binnen de maakindustrie (scheeps- en vliegtuigbouw, defensie, bouw, medische apparatuur), de (Europese) politiek en wet- en regelgeving, public affairs, fondsenwerving, de academische wereld (wetenschap en hoger onderwijs) en de medische sector.

Mireille van der Meij, Sanne Kager, Tim Vellema, Casper Heijkoop - The Next Organization

Van der Meij is gespecialiseerd in duurzaamheid en zal in haar nieuwe rol bij The Next Organization klanten gaan helpen met de strategische en commerciële aspecten van duurzaamheid, zoals het ontwikkelen van duurzame businessstrategieën en het invoeren van nieuwe, duurzame businessmodellen.

Nieuw binnen het adviesbureau zijn ook Sanne Kager en Tim Vellema, die beiden zijn aangesteld als Consultant. Kager deed reeds relevante werkervaring op binnen diverse sectoren en in uiteenlopende functies. Hierdoor weet ze “klantbehoeftes te vertalen in tastbare oplossingen”, aldus The Next Organization.

In het bijzonder is Kager gespecialiseerd in businessmodelinnovaties en beschikt ze volgens haar nieuwe werkgever over “commerciële, analytische en creatieve vaardigheden” en een gezonde “ondernemersmentaliteit”.

Die eigenschappen zal ze bij The Next Organization gaan inzetten om “de propositie en winstgevendheid van organisaties te verbeteren”. Voorafgaande aan haar professionele loopbaan behaalde Kager aan de Amsterdam Business School een master in Business Administration, met een specialisatie in Digital Business

Vellema rondde op zijn beurt zijn master in Strategic Management af aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University. Ook bracht hij een deel van zijn studietijd door in Costa Rica. In zijn nieuwe rol zal hij zich mogen gaan storten op de meest prangende bedrijfsvraagstukken van klanten, waarbij zijn “analytische vaardigheden, nieuwsgierigheid en ambitie” meer dan van pas zullen komen.

“Door het combineren van trends, innovatie en intensieve samenwerking met de klant realiseert hij duurzaam resultaat en toekomstbestendige groeistrategieën”, zegt The Next Organization over de kersverse consultant, die hiervoor relevante werkervaring opdeed in uiteenlopende industrieën. Volgens zijn nieuwe werkgever weet Vellema “vraagstukken tot in detail te doorgronden, kansen te identificeren en deze om te zetten in een concreet advies.”

De vierde nieuwe aanwinst binnen het team is Casper Heijkoop, die als Werkstudent aan de slag gaat. Jaarlijks neemt The Next Organization een handvol Werkstudenten aan, zij werken naast hun studie bij het adviesbureau aan onderzoeks- en adviesvraagstukken en doen hiermee waardevolle ervaring op in de businesswereld.

Heijkoop studeert momenteel Informatica bij de Hogeschool Leiden. Hij specialiseert zich in design, het programmeren van software en user experience.