Accuracy organiseert inhousedag op kantoor in Amsterdam

15 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 5 november organiseert Accuracy in zijn kantoor in Amsterdam de nieuwste editie van zijn inhousedag. Een uitgelezen kans voor topstudenten om zich in de kijker te spelen bij het advieskantoor.

De aanmeldprocedure voor de inhousedag is inmiddels geopend en zal eind oktober sluiten. Het internationale adviesbureau is voor de inhousedag op zoek naar de meest talentvolle studenten, het aantal beschikbare plaatsen voor deelnemers is dan ook beperkt. “We zoeken high performing masterstudenten met een financiële, economische of technische achtergrond”, zo valt te lezen in de aankondiging van het bureau.

Accuracy is een internationaal adviesbureau dat management en aandeelhouders adviseert bij strategische vraagstukken, met name bij transacties, geschillen en crises. Het bureau heeft kantoren in 14 landen wereldwijd, waaronder in Amsterdam en Parijs (hoofdkantoor).

Het kantoor van Accuracy in Amsterdam

Tijdens de Inhousedag zal het bureau de deelnemers meenemen in hoe het leven van een consultant bij Accuracy eruitziet. “Accuracy adviseert besluitvormers en stakeholders bij hun strategische en kritische vraagstukken door strategie, feiten en cijfers met elkaar te verbinden. Tijdens de Inhousedag ervaar je aan den lijve hoe wij dit doen door aan verschillende uitdagende opdrachten te werken terwijl je proeft van onze internationale cultuur.”

In de loop van de dag krijgen de deelnemende studenten ook de kans om één-op-één te praten met consultants van het bureau, zowel met starters die onlangs zijn gestart als met partners die jarenlange ervaring in het vak genieten. De dag wordt afgesloten met een borrel met het hele Accuracy team, waardoor studenten de kans krijgen de bedrijfscultuur van Accuracy op te snuiven en in een informele setting vragen te stellen aan de professionals van het kantoor, over het leven van een consultant of wat ze dan ook maar willen weten.

De beste presterende deelnemers kunnen mogelijk rekenen op een speciale verrassing, een aanbieding voor een stage of analistenfunctie.

Voor meer informatie over de inhousedag, zie de website van Accuracy.