Marc-Jan Reumers leidt Kearney-kantoren in Amsterdam en Brussel

07 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd strategisch advieskantoor Kearney heeft een nieuwe regionale leider in de Benelux benoemd: Marc-Jan Reumers.

De nieuwe Managing Partner voor de Benelux-kantoren werkt al meer dan dertien jaar voor Kearney, het strategy consultancykantoor waar hij zich in 2008 aansloot (toen nog A.T. Kearney) na een overstap vanuit TNT. In zijn nieuwe rol zal Reumers leidinggeven aan een team van meer dan 120 partners en consultants, die werkzaam zijn vanuit kantoren in Amsterdam en Brussel.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat Marc-Jan onze expansie in België en Nederland zal blijven aanjagen, voortbouwend op de succesvolle basis die door ons Benelux-team is gelegd”, laat Geir Olsen weten, een ex-McKinsey- en BCG-leider die de afgelopen drie jaar Kearneys Europese activiteiten heeft aangestuurd.

Marc-Jan Reumers en Jurgen van Weegen - Kearney

Reumers is een partner binnen het Amsterdamse kantoor van Kearney en lid van de Financial Services-praktijk. Hij is gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten met strategie, het ontwerpen en uitvoeren van grootschalige transformatieprogramma’s, digitale transformatie en het ontwerpen van bedrijfs- en operationele modellen.

Zijn voorganger, Jurgen van Weegen, was ook werkzaam vanuit Amsterdam. Hij heeft de rol meer dan vier jaar bekleed en draagt nu het stokje over, in lijn met Kearneys roulatiesysteem van het leiderschap. Van Weegen werkt al meer dan twintig jaar voor Kearney en is vooral actief voor klanten in het financial services-segment, met een focus op onderwerpen als strategie, organisatie en governance en digital.

“Nu Marc-Jan de leiding krijgt, maak ik van de gelegenheid gebruik om Jurgen te bedanken voor zijn uitmuntende leadership in de afgelopen jaren en voor het brengen van de Benelux-unit tot waar deze nu staat. Jurgen zal net zo gepassioneerd als altijd blijven werken met onze teams en klanten”, aldus Olsen.

Eerder deze zomer kreeg Delphine Bourrilly binnen Kearney de leiding over de Franse activiteiten.