Fiser Consulting breidt team uit met drie ervaren consultants

31 augustus 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Fiser Consulting heeft zijn team uitgebreid met drie ervaren professionals, die elk een internationaal trackrecord binnen het financiële adviesdomein meebrengen naar de financial services-specialist.

Andrey Kim kan bogen op uitgebreide ervaring in senior managementfuncties, opgedaan binnen transaction banking-, corporate en financiële instellingen. Zo heeft hij de afgelopen 23 jaar gewerkt voor zeven organisaties in vijf landen (Nederland, Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Bahrein en Oezbekistan).

Kim is een expert op het gebied van onder meer project- en productbeheer, corporate cash management, naleving van regelgeving, relatiebeheer en correspondent banking.

Andrey Kim, Avani Bahuguna, Pei-Hsuan Lo, Fiser Consulting

Avani Bahuguna werkte hiervoor drie jaar in de Verenigde Staten bij verzekeraar American Integrity Insurance Company. Daarvoor was ze zo’n drie jaar onderdeel van de Indiase ICT-reus Tata Consultancy Services, in de rol van Product Engineer.

Bahuguna beschikt over meer dan zes jaar ervaring op het gebied van procesmanagement, bedrijfsstrategie, organisatorische transformatie, omzetverbetering, business development en datagedreven werken. Ook kan ze bogen op uitgebreide expertise in het ontwerpen en implementeren van wereldwijde best practices-oplossingen binnen bedrijfsprocessen.

Pei-Hsuan Lo rondde voorafgaande aan haar start bij Fiser Consulting een MBA-programma af aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University. Eerder was ze circa vijf jaar werkzaam in de bankensector in de Azië-Pacific-regio. Daar ondersteunde ze strategische transformatieprogramma’s, gericht op het migreren van interne administratieve activiteiten over filialen naar een gecentraliseerde database, gekoppeld aan initiatieven voor procesverbetering en operational excellence.

Sinds hun start bij Fiser zijn de drie nieuwe aanwinsten met uitdagende projecten gestart bij toonaangevende banken en verzekeraars in Nederland. Fiser Consulting werd opgericht in 2015 en geldt als een onafhankelijk boutique advieskantoor met een focus op bedrijfstransformaties binnen het financial services-segment.

“We hebben een schat aan kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en we zorgen ervoor dat complexe, internationale transformatieprogramma’s volgens plan en succesvol afgerond worden met behulp van multidisciplinaire teams”, laten oprichters Mischa Wesdorp en Dirk Worm weten.