Luuk Versluis partner in Health-adviespraktijk van KPMG

23 juli 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KPMG heeft zijn Healthcare-adviespraktijk uitgebreid met een nieuwe partner: Luuk Versluis.

De 42-jarige Versluis brengt meer dan vijftien jaar ervaring in de zorgconsultancy en gezondheidszorg met zich mee naar het Big Four-kantoor. Hij maakt per 1 september de overstap vanuit adviesbureau IG&H, waar hij mede leidinggeeft aan het zorg- en strategieteam en de proposities voor zorgaanbieders. 

Daarvoor bekleedde hij vijf jaar lang diverse managementposities in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en het Academisch Medisch Centrum (AMC). Versluis begon zijn loopbaan bij strategisch advieskantoor Boston Consulting Group

Luuk Versluis, Partner, KPMG

“Luuk gaat zeer waardevolle ervaring inbrengen”, zegt Arjan Ogink, die aan het roer staat van KPMG’s Nederlandse Healthcare-praktijk. “Hij kent de consultancy, de zorgpraktijk en de combinatie. Hij heeft al vaak aan de bron gestaan van impactvolle veranderingen. Juist in een fase waarin we naar een toekomstbestendig zorglandschap bewegen is zijn inbreng dan ook van grote toegevoegde waarde.”

In zijn nieuwe rol gaat Versluis klanten adviseren over strategische vraagstukken, waardegedreven zorg, zorglogistiek, procesoptimalisatie en regionale samenwerkingen, en bij het implementeren van nieuwe systemen en manieren van werken. Samen met Karin Vernooij en Arno de Vries (beide senior managers) zal Versluis zich met name richten op het uitbouwen van de dienstverlening in de medisch-specialistische zorg.

De Nederlandse zorgtak speelt een belangrijke rol in de internationale KPMG-Healthcare-adviespraktijk. Zo wordt de praktijk (10.000 professionals in 100+ landen) vanuit ons land geleid door partner Anna van Poucke.