35 Hiemstra & De Vries adviseurs werken 2 dagen gratis

14 april 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Sinds de oprichting van Hiemstra & De Vries in 2004 adviseert het adviesbureau jaarlijks kosteloos een organisatie om betere maatschappelijke prestaties te realiseren. Hiemstra & De Vries doet dit in het kader van “maatschappelijk verantwoord adviseren”. In het verleden heeft het adviesbureau o.a. de kleinste gemeente van Nederland - Schiermonnikoog - geholpen, de Amsterdamse GGZ-instelling en bureau jeugdzorg Haaglanden.

In een nauwkeurig voorbereid en uitgelijnd adviestraject werken 35 consultants twee achtereenvolgende dagen aan de belangrijkste managementvraagstukken van de betreffende organisatie. Het adviesbureau noemt dit de blikdagen: een blik adviseurs, die met een frisse blik tegen de organisatie aankijken en onder hoge druk gezamenlijk tot een advies komen.

Aan het einde van de tweede dag presenteren de adviseurs de belangrijkste conclusies en bepalen ze de ontwikkelagenda voor de toekomst. Na afloop houden de adviseurs contact met het management om de uitvoering van het advies te borgen en te ondersteunen.

Over Hiemstra & De Vries

Hiemstra & De Vries is een organisatieadviesbureau dat zich specifiek richt op de publieke sector in het algemeen en de overheid in het bijzonder. Hiemstra & De Vries is in 2004 opgericht door KPMG Advisory en PwC Consulting adviseurs Jaring Hiemstra en Joscha de Vries.