FlexValue haalt Nienke Schuttelaar aan boord als directeur

05 mei 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

FlexValue heeft met de benoeming van Nienke Schuttelaar zijn topmanagement versterkt. Sinds begin deze maand vervult de ervaren adviseur de rol van directeur.

Nienke Schuttelaar neemt meer dan elf jaar ervaring in consultancy, sales, strategie en organisatieverandering mee naar FlexValue, een matchmaker van IT-professionals. Het bedrijf gebruikt slimme systemen om IT-professionals uit zijn netwerk te koppelen aan opdrachtgevers in de private en publieke sector.

De Utrechtse detacheerder, die werd opgericht door Nick Diepman, heeft groeiambities voor de komende jaren en ziet daarin een belangrijke rol weggelegd voor Schuttelaar. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Nienke de groei gaan realiseren die we voor ogen hebben.”

Nienke Schuttelaar, Directeur, FlexValue

Schuttelaar werkte voorafgaande aan haar benoeming bij FlexValue als Director bij Salves, een software- en IT-bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van innovatieve testoplossingen waarmee de IT-kwaliteit van opdrachtgevers wordt verhoogd.

Eerder in haar loopbaan vervulde ze enkele jaren de rol van Commercial director en Operations manager bij HCS-Company en was ze ruim vier jaar actief voor Ordina, in haar laatste rol als Accountmanager. In haar vroege loopbaan werkte ze voor luchtvaartmaatschappijen KLM en Transavia. Al met al is Schuttelaar inmiddels een decennium actief in de automatisering, waardoor ze uitgebreide kennis van de markt met zich meebrengt.

“Directeur bij FlexValue is een mooie functie bij een geweldig bedrijf. Vanuit mijn nieuwe functie kan ik een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van FlexValue tot nieuwe innovatieve partner bij het vinden van de juiste professional in de automatisering”, laat Schuttelaar weten.

Voor FlexValue had de aanstelling van Schuttelaar niet op een beter moment kunnen komen. Het bedrijf werd onlangs verkozen tot preferred supplier voor het leveren van IT-professionals aan het UWV, binnen een raamcontract van €36 miljoen per jaar.