Kearney stelt vier nieuwe partners aan in Amsterdam en Brussel

04 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd strategy consultancykantoor Kearney heeft vier van zijn adviseurs in de Benelux tot partner gepromoveerd.

In een reactie op de benoemingen laat partner en diversiteitsvoorvechter Remko de Bruijn weten: “Hun promotie weerspiegelt hun toegevoegde waarde voor onze klanten en het vertrouwen dat het partnerteam in hen stelt. Ieder van hen brengt unieke competenties mee waar onze klanten om vragen, en stelt ons in staat om ons ambitieuze groeipad te realiseren.”

Alexander Tamminga werkt al ruim tien jaar voor Kearney. In 2011 nam Kearney Quintel Strategy Consulting over, waar Tamminga op dat moment Senior Consultant en Associate was. Tamminga is een leider binnen de Financial Institution-praktijk, en is vooral actief voor klanten binnen de verzekerings-, vermogensbeheer- en pensioensector, die hij ondersteunt op het gebied van onder meer strategie, pricing, transformaties, wet- en regelgeving en overnames.

Alexander Tamminga, Jeroen Hendrix, Maria de Kleijn and Jos van Iwaarden - Kearney

Jeroen Hendrix is ​​partner binnen het kantoor van Kearney in Brussel. Hij is maakt deel uit van de Energy & Process Industries- en Strategic Operations-praktijken. Zijn voornaamste expertisegebieden omvatten strategie, businessmodellen, organisatie, prestatieverbetering, inkoop, supply chain, verandermanagement en digitale transformatie.

Maria de Kleijn is een voormalig McKinsey & Company-consultant, die zich vorig jaar bij Kearney aansloot na een carrière bij Elsevier en Vattenfall. Ze is gespecialiseerd in de energiesector, met een focus op de energietransitie, energiemanagement en handel. Ze heeft uitgebreide ervaring met bedrijfstransformaties en big data analytics.

Jos van Iwaarden is al meer dan tien jaar werkzaam voor Kearney. Eerder werkte hij voor RSM Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij onder meer actief was als docent met een focus op de management consulting-programma’s. Van Iwaarden is gespecialiseerd in operations, supply chain management, lean, kwaliteitsmanagement en six sigma in verschillende sectoren, met een focus op de maak- en procesindustrieën.