Rob van Woerkum benoemd tot partner bij & Van de Laar

19 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Boetiek adviesbureau & Van de Laar heeft per 1 januari 2021 het partnerteam uitgebreid met Rob van Woerkum. 

Rob van Woerkum is een goede bekende van & Van de Laar – het afgelopen jaar was hij als samenwerkingspartner verbonden aan het bureau voor de publieke sector. Over de stap naar partner zegt hij: “Ik wil mijn kennis en ervaring over het adviesvak en executive search vanuit een meer ondernemende rol gaan inzetten. & Van de Laar past uitstekend bij deze ambitie.”

“De samenwerking met & Van de Laar smaakte het afgelopen jaar al naar meer en biedt me nu de kans om mee te bouwen aan de groei en verdere ontwikkeling van ons bureau en de positie in de markt.”

Rob van Woerkum, Partner, &van de Laar

Van Woerkum brengt bijna twintig jaar aan consultancyervaring binnen het publieke domein mee naar & Van de Laar. Hij werkte hiervoor als senior organisatieadviseur bij BMC Advies en als senior adviseur bij PublicSpirit, waarvoor hij de executive search verrichte voor directie- en managementfuncties bij gemeenten. 

De kersverse partner heeft een achtergrond als bestuurskundige en rondde later de post doc-opleiding tot management consultant af aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Van Woerkum wordt naast oprichter Stan van de Laar en Albert van Grootel de derde partner van & Van de Laar. Zij geven leiding aan een team van ruim tien adviseurs en samenwerkingspartners.

Over de ambities voor 2021 zegt Van Woerkum: “We gaan voor nog meer betekenisvolle opdrachten op het snijvlak van denken én doen. En we zetten in op het verbinden van nog meer inspirerende collega’s, waarbij we streven naar een goede balans tussen jonge talenten en ervaren rotten om onszelf en onze opdrachtgevers scherp te houden.”