Oprichters van The Logic Factory dragen stokje over

22 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd

De oprichters van The Logic Factory, Eric Lambregts en Robert de Laat, hebben het stokje overgedragen aan een nieuw team.

The Logic Factory is gespecialiseerd in het implementeren en beheren van systemen en oplossingen van Dassault Systèmes. Het bedrijf levert advies, implementatiesupport en ontwikkelingsexpertise bij het implementeren van DELMIA Supply Chain Planning en Optimalisatie Software (SCP&O)-toepassingen in verschillende branches, zoals logistiek, productie en luchtvaart.

Na bijna 15 jaar aan het roer te hebben gestaan, is volgens oprichters Lambregts en De Laat het juiste moment aangebroken om de leiding van het bedrijf over te dragen aan een nieuw managementteam. “Onder leiding van dit ervaren team gaat The Logic Factory een nieuw tijdperk in”, zegt Lambregts.

Marjolijn te Velthuis, Mark Crouse, Roel van den Broek. The Logic Factory

Het nieuwe team bestaat uit Marjolijn te Velthuis (Chief Executive Officer), Mark Crouse (Chief Operating Officer) en Roel van den Broek (Chief Revenue Officer). Alle drie zijn reeds actief voor het bedrijf uit Den Bosch.

Te Velthuis trad in 2018 in dienst bij The Logic Factory na een dienstverband van tien jaar bij DELMIA van Dassault Systèmes (voorheen Quintiq), waar ze Vice President was van de EMEA-activiteiten. Mark Crouse is sinds begin 2020 in dienst bij The Logic Factory. Daarvoor was hij bijna tien jaar werkzaam bij DELMIA van Dassault Systèmes, meest recentelijk als Senior Director Americas. Van den Broek is meer dan twaalf jaar werkzaam bij The Logic Factory, en deed daarvoor bijna zes jaar ervaring op bij Capgemini Invent. Hij bekleedt al sinds begin 2019 de rol van Chief Revenue Officer.

“Marjolijn, Mark en Roel zijn het beste wat onze sector te bieden heeft”, stelt Lambregts over het nieuwe team. “Ik heb er alle vertrouwen in dat met deze nieuwe directie het bedrijf zal blijven groeien en een koploper zal zijn in onze branche. Ik kijk ernaar uit om te zien waar we over vijf jaar staan.”

De twee oprichters blijven als commissaris nauw verbonden met de koers van het bedrijf. Lambregts is daarnaast benoemd tot Chief Solutions Officer. “Ik kan nu mijn tijd volledig besteden aan het doen van waar ik echt gepassioneerd over ben in deze branche...het oplossen van de meest complexe puzzels voor onze klanten.”

The Logic Factory heeft ook kantoren in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en India.