Lillian Bennink sluit zich aan bij public affairs-bureau IvCB

19 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Haags adviesbureau IvCB heeft de 36-jarige Lillian Bennink toegevoegd aan het team.

Lillian Bennink brengt zo’n tien jaar aan ervaring mee naar de specialist in public affairs, stakeholdermanagement en strategische communicatie. De politicoloog werkte de afgelopen twee jaar als zelfstandig public affairs-adviseur, en was gedurende deze tijd onder meer betrokken bij de organisatie van de Forbes 30 under 30 summit Europe in Amsterdam en Berlijn.

Eerder was ze als projectleider betrokken bij de herontwikkeling van de A’DAM Toren, het voormalig Shell hoofdkantoor in Amsterdam gelegen naast het Eye Filmmuseum, en werkte ze als adviseur bij een andere Haagse public affairs-specialist, Dietz Dröge & Van Loo.

Lillian Bennink, Adviseur, IvCB

Bennink gaat zich bij IvCB richten op thema’s als strategische public affairs en stakeholdermanagement. Kevin Zuidhof, managing director van IvCB, zegt hierover: “IvCB wil opdrachtgevers met een maatschappelijke meerwaarde helpen aan een goed verhaal en hen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. De ervaring die Lillian meebrengt en haar persoonlijke drive sluiten daar naadloos op aan.”

Met de aansluiting van Bennink telt IvCB, dat in 2009 werd opgericht door Zuidhof, nu ruim tien professionals. Voor internationale opdrachten werkt IvCB samen met de Strategic Communications-praktijk van het toonaangevende Amerikaanse FTI Consulting.

Opdrachtgevers van IvCB zijn private en publieke organisaties, de politiek en speciale overheidsinstanties. IvCB wist binnen de markt vooral naam te maken door zijn rol bij de MH17-vliegtuigramp – het bureau werd door de regering van Maleisië gevraagd om stakeholders in Nederland in kaart te brengen en het bezoek van de minister van Transport van Maleisië voor te bereiden.

Gerelateerd nieuws: Lobbyadviesbureau IvCB versterkt zich met Joep Kievits