Nieuwe kantoren voor BDO in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg

27 november 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BDO heeft grote verhuisplannen aangekondigd in het zuiden van het land. In zowel Den Bosch, Eindhoven als Tilburg zal de accountants- en adviesorganisatie in de komende anderhalf jaar van kantoor wisselen. 

De eerste verhuizing vindt plaats medio 2021, wanneer BDO zal intrekken in een nieuw pand (‘Plan-t’) in de Tilburgse Spoorzone. Momenteel is BDO Tilburg gevestigd aan de Professor Cobbenhagenlaan. 

“De Spoorzone is dé bruisende plek in het centrum van Tilburg. Ontmoeting, creativiteit en ondernemerschap staan centraal in dit gebied. Met de centrale ligging en het station op een steenworp afstand past dit uitstekend bij onze wensen en biedt deze prachtige locatie ons een fantastische nieuwe werkomgeving”, zegt Wilbert Klokgieters, partner bij BDO in Tilburg.

Plan-t in de Tilburgse spoorzone.

In 2022 wordt het huidige kantoor aan de Dr. Holtroplaan in Eindhoven verruild voor Strijp-S. BDO is de eerste huurder voor het kantoorgebouw dat wordt ontwikkeld op de hoek Glaslaan/Philitelaan.

Barry Post, partner bij BDO in Eindhoven, over de keuze: “Het bruisende en inspirerende Strijp-S is het hart van de Eindhovense samenleving en het lokale bedrijfsleven. Deze nieuwe locatie biedt ons tevens de mogelijkheid om verder invulling te geven aan onze maatschappelijke rol, door het delen en openstellen van onze kennis middenin de broedplaats van talent, ondernemerschap en creativiteit.” 

Kantoorgebouw BOLD op Strijp-S

Ondertussen verhuist BDO in Den Bosch van het huidige pand aan de Meerendonkweg naar de zuidelijke rand van het Paleiskwartier. De zakelijke dienstverlener neemt intrek in de bovenste twee verdiepingen van het nieuwe kantoorgebouw ‘Belvédère’. 

“Deze locatie voldoet uitstekend aan onze wensen, onder andere als het gaat om de bereikbaarheid. De locatie ligt tegen het karakteristieke oude stadscentrum aan, vlakbij de rondweg en op loopafstand van het station”, zegt Jeannot Evers, partner bij BDO in ’s-Hertogenbosch. 

Kantoorgebouw Belvédère

Volgens alle drie de partners is in de keuze voor de nieuwe kantoren rekening gehouden met de veranderende wensen van medewerkers, die door de coronacrisis in een stroomversnelling zijn geraakt. Zo krijgen de kantoren een ruime opzet en bieden ze mogelijkheden voor diverse vormen van samenwerken tussen medewerkers. Tegelijkertijd is BDO ook bezig met het verbeteren van de mogelijkheden voor thuiswerken.

BDO heeft 18 vestigingen door het land. Bij het bureau werken ongeveer 2.600 professionals.