Nick Meijerhof, Nick Sanders en Niels Scholte starten bij PNO

27 oktober 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

PNO Consultants heeft drie nieuwe junior consultants verwelkomd binnen zijn team: Nick Meijerhof, Nick Sanders en Niels Scholte. 

Nick Meijerhof rondde een bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement af aan de Universiteit Utrecht en behaalde vervolgens ook een mastergraad in Innovation Sciences aan diezelfde academische instelling. Tijdens zijn masteropleiding doorliep hij een afstudeerstage bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Per 1 oktober is Meijerhof een van de drie nieuwe junior consultants die is gestart bij het Amsterdamse kantoor van PNO Consultants, een specialist in publieke financiering en innovatiemanagement. Het subsidieadviesbureau ondersteunt organisaties bij het realiseren van subsidie en financiering voor investeringen en innovatieprojecten. Ook levert het adviesdiensten die organisaties helpen de impact van hun innovaties vergroten, van idee tot succesvolle marktintroductie.

Nick Meijerhof, Niels Scholte, Nick Sanders - PNO ConsultantsVoorafgaande aan zijn start bij PNO Consultants, rondde Niels Scholte een bachelor Bedrijfskunde af aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij vervolgens ook een mastertitel in Strategic Innovation Management behaalde. Vanuit zijn interesse in ICT heeft Scholte reeds enige (werk)ervaring opgedaan bij HardwareInfo, waarvoor hij diverse nieuwsberichten plaatste over PC hardware en randapparatuur. Daarnaast houdt hij zich in zijn dagelijkse leven bezig met het schrijven van blogs en het opnemen van video's over het modificeren van game consoles.

Vanuit zijn nieuwe rol bij PNO zal Scholte bedrijven (van startups tot multinationals) gaan adviseren. In het bijzonder richt hij zich hier op ICT-gerelateerde innovaties. Daarnaast zal hij input van deze bedrijven verwerken in subsidieaanvragen. “Ik kijk ernaar uit om PNO Consultants te mogen versterken”, aldus de junior consultant.

Tot slot heeft ook Nick Sanders zich bij PNO Consultants als junior consultant Subsidies & Innovatie aangesloten. Sanders, die zich inzet voor PNO vanuit de vestiging in Eindhovense, behaalde aan de Universiteit van Maastricht een bachelor- én een masterdiploma in International Business, waarbij hij zich richtte op Strategy & Innovation. Gedurende zijn studie deed hij al enige consultancy-ervaring op bij studentenadviesbureau UniPartners. “Ik vind het leuk om die ervaring nu in een grote organisatie te kunnen toepassen”, aldus Sanders.