Werken bij Oliver Wyman? Neem deel aan The Casecracker

06 oktober 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Oliver Wyman heeft ‘The Casecracker’ gelanceerd, een evenement voor studenten en young professionals in Nederland die een loopbaan in strategy consulting ambiëren.

Het wervingsevenement zal plaatsvinden op drie opeenvolgende vrijdagmiddagen – 13, 20 en 27 november 2020 – en is bedoeld om deelnemers een diepgaand inzicht te geven in wat strategy consulting inhoudt en hoe het is om bij Oliver Wyman te werken. Met meer dan 5.000 werknemers wereldwijd is Oliver Wyman een van ’s werelds grootste en meest gerenommeerde strategische advieskantoren.

The Casecracker

‘The Casecracker’ is een evenement dat wordt georganiseerd door het kantoor in Amsterdam en is bedoeld voor studenten van Nederlandse en Belgische universiteiten en voor afgestudeerden die momenteel in Nederland of België wonen. Sinds de oprichting in 2013 is het Nederlandse kantoor van Oliver Wyman uitgegroeid tot een team van ongeveer 45 partners en consultants. Het kantoor is continu op zoek naar uniek en ambitieus talent van alle mogelijke achtergronden om zich bij het bureau aan te sluiten.

Het evenement zal beginnen met een introductie in de wereld van strategieadvies, waarbij de deelnemers ook kennismaken met Oliver Wyman en het kantoor in Amsterdam. Presentaties en workshops zullen worden verzorgd door industrie-experts van Oliver Wyman. Na een training over de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om strategieconsultant te worden (bijvoorbeeld probleemoplossend vermogen en teamwork), zullen de deelnemers in teams werken aan enkele uitdagende cases.

Tijdens het wervingsevenement krijgen alle deelnemers coaching en begeleiding. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers een leuke tijd hebben en hun professionele vaardigheden ontwikkelen, worden daarnaast verschillende sociale activiteiten georganiseerd.

Isa Ruchser, een voormalig deelnemer aan een van de wervingsevenement van Oliver Wyman, geeft aan: “Ik heb zoveel geleerd en alles was leuk”, terwijl mededeelnemer Jochen Schuler zegt: “Het was echt een unieke ervaring, ik heb er enorm van genoten.”