Marjolein Vlaming verbindt zich als partner aan Factorr

03 september 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Creatief bureau Factorr heeft Marjolein Vlaming verwelkomd als partner. Ze maakt de overstap vanuit Big Four-kantoor Deloitte.

“Na zes jaar Deloitte is het voor mij tijd om op een nieuw avontuur te gaan: ik sluit me aan bij Factorr, een creatief adviesbureau dat de kunst-, cultuur- en entertainmentindustrie verbindt met de zakenwereld. Ik kijk er echt naar uit om mijzelf de komende jaren in te zetten voor Factorr”, vertelt Vlaming.

Ze kijkt met veel tevredenheid terug op de afgelopen periode: “Ik ben dankbaar dat ik op verschillende manieren heb bijgedragen aan innovatietrajecten. Daarnaast heb ik Deloitte de afgelopen jaren zien veranderen en het zal geweldig zijn om te zien welke digitale stappen de organisatie hierna gaat zetten. Ik wil mijn leuke en getalenteerde Deloitte-collega’s bedanken. Ik had me geen betere werkgever en fantastische werkomgeving kunnen wensen.”

Vlaming was meest recentelijk Senior Manager bij Deloitte. Daarvoor vervulde ze bij het Big Four-kantoor verschillende andere rollen, waardoor ze veel expertise heeft ontwikkeld op het gebied van het aansturen van organisatieverandering. Verder heeft ze ervaring opgedaan met innovatie op een visuele en ruimtelijke manier. “Mijn jaren als consultant hebben me een brede kijk gegeven op veel verschillende, internationale organisaties en hun uitdagingen. Die kennis is erg waardevol”, zegt Vlaming.

Marjolein Vlaming, Partner bij Factorr

Inmiddels zet Vlaming zich als partner in voor Factorr, een creatief adviesbureau dat werd opgericht in 2005 en diensten levert op het gebied van strategie, ruimtelijke concepten en transformaties. “We hanteren een ruimtelijke, ervaringsgerichte benadering om de transformationele en strategische uitdagingen van onze klanten te ondersteunen. Het bedrijfsleven en de kunst-, cultuur- en entertainmentindustrie zitten in ons DNA”, laat Factorr op zijn website weten.

Vlaming: “Ik hou ervan om meerdere disciplines te combineren en mensen met verschillende achtergronden samen te brengen. Daarom geloof ik echt in de visie van Factorr dat ‘magie begint met cross-overs’. Nadat ik jarenlang had gezien dat de projecten van Factorr steeds interessanter werden, besloot ik de overstap te maken en partner te worden.”

Sinds Vlaming via LinkedIn haar overstap wereldkundig heeft gemaakt, wordt ze overladen met felicitaties. Op het moment van schrijven heeft ze zo’n 400 likes en ruim 100 reacties vergaard, zoals bijvoorbeeld die van oud-collega Egbert van Keulen, die bij Deloitte in Nederland de rol van Digital Marketing Strategist vervult: “Bedankt voor de fijne samenwerking. Factorr heeft veel geluk met jou. Ik wens je veel succes.”

Vlaming studeerde in 2008 cum laude af als Organisatiepsycholoog aan de Radboud Universiteit. Ze volgde de opleiding 3D Design aan de Kunstacademie St. Joost, en behaalde de masteropleiding Information Management aan de Erasmus Universiteit.