Fabian Roozemond en Rogier Groot starten bij Kruger

25 juni 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kruger heeft twee nieuwe consultants toegevoegd aan het team: Fabian Roozemond en Rogier Groot.

Fabian Roozemond werkte de afgelopen drie jaar als fusie & overname-consultant bij Baker Tilly Corporate Finance. Zijn focus lag op verkooptrajecten van (familie)bedrijven en het midden- en kleinbedrijf. Hij had zich bij het accountants- en advieskantoor aangesloten na zijn master International Management aan de Nyenrode Business Universiteit te hebben afgerond.

Bij het in Rotterdam gevestigde Kruger wil Roozemond een verdiepingsslag maken naar het verhaal achter de cijfers: “Als consultant bij Kruger kom je een diversiteit aan ondernemingen, ondernemers en (complexe) vraagstukken tegen. Het geeft mij energie om samen met de klant en collega’s cijfers te doorgronden en begrijpen, om vervolgens de vertaalslag te maken naar praktische oplossingen.”

Fabian Roozemond en Rogier Groot - KrugerOok nieuw binnen het team is Rogier Groot, die met een diploma in Finance op zak en stage te hebben gelopen bij ING zijn loopbaan is begonnen bij M&A boutique Rembrandt Fusies & Overnames. Tijdens de ruim twee jaar bij de overnamespecialist was hij als financieel adviseur betrokken bij verschillende mid-cap deals.

“De combinatie van verschillende stakeholders, diepgaande analyses en de verscheidenheid aan complexe vraagstukken die echt relevant zijn voor de onderneming, is wat mij aanspreekt in ons werk. Bij Kruger kan ik echt impact hebben en ondernemingen verder helpen met praktische oplossingen”, aldus Groot over zijn keuze voor het bureau.

Kruger richt zich op restructuring en corporate finance-vraagstukken in uiteenlopende sectoren, waarbij de nadruk ligt op het mkb-segment. Het adviesbedrijf helpt klanten ook met strategievorming, opvolging, (interim) management, executive search en rendementsverbetering.