Marion Vloedgraven-Kleizen sluit zich aan bij Bexer

02 april 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Eén maand na de oprichting verwelkomen de oprichters van Bexer hun eerste nieuwe collega: Marion Vloedgraven-Kleizen.

De kersverse aanwinst is een goede bekende van de drie medeoprichters van het reward & benefits-bureau: net als Rob Westrek, Rogier Kerkhof en Guyot van Meer is ze afkomstig van Korn Ferry. Vloedgraven-Kleizen werkte meer dan tien jaar voor dit organisatieadviesbureau en Hay Group, dat vijf jaar geleden opging in Korn Ferry.

In haar nieuwe rol blijft Vloedgraven-Kleizen nationale en internationale werkgevers ondersteunen met verandertrajecten op het gebied van beloning en pensioen. Ze specialiseert zich in arbeidsvoorwaarden en beloningsbeleid. Voorafgaand aan haar decennium bij Korn Ferry werkte ze zo’n drie jaar voor boutique bureau Sprenkels & Verschuren en de consultancytak van Big Four-kantoor Deloitte.

Marion Vloedgraven-Kleizen sluit zich aan bij Bexer

“Marion is een zeer ervaren en professioneel consultant die de unieke gave heeft complexe zaken snel te doorgronden en dit in eenvoudige taal over te brengen naar klanten”, zegt Rob Westrek in toelichting op de start van de nieuwe collega. “We zijn dan ook enorm trots op haar overstap naar ons kantoor.”

Zelf laat Vloedgraven-Kleizen weten dat ze het vreemde gewaarwording vindt om midden in deze bizarre tijd van werkgever te wisselen. “Een virtueel afscheid is niet ideaal maar toch ga ik vol enthousiasme beginnen aan dit nieuwe avontuur! Klanten, collega’s en andere relaties bedankt voor de fijne samenwerking en hopelijk treffen we elkaar weer!”

Na het nieuws bekend te hebben gemaakt op LinkedIn, wordt Vloedgraven-Kleizen inmiddels volop gefeliciteerd – meer dan 100 ‘likes & comments’ op het moment van schrijven. Zo zegt voormalig collega Corien Dieterman van Korn Ferry “Succes en we gaan je missen”, terwijl Alrik Boonstra (ex-Korn Ferry, nu Director HR bij Jumbo) haar veel geluk toewenst “met de drie musketiers”.

Bexer-medeoprichter Kerkhof, tot slot, zegt: “Van harte welkom! Wij zijn enorm trots dat jij bij ons start.”