De Jong & Laan boekt sterkste groei in jaren

12 maart 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Accountants- en advieskantoor De Jong & Laan, heeft vorig jaar een groei van 7% weten te realiseren, de grootste groei in de afgelopen vijf jaar.

De omzet van De Jong & Laan is in het boekjaar 2019 gestegen naar €69,2 miljoen – een jaar behaalde het een omzet van €64,7 miljoen en vier jaar eerder, in 2014, een omzet van bijna €60 miljoen. Verder is het aantal medewerkers van de zakelijke dienstverlener afgelopen jaar gestegen naar circa 700 professionals, die werkzaam zijn vanuit 24 vestigingen in Noord- Oost- en Midden-Nederland.

De dienstverlening van De Jong & Laan omvat accountancy, belastingadvies, corporate finance, bedrijfsadvies, subsidieadvies, pensioenadvies, personeelsadvies en digitalisering. Volgens het bureau werken de verschillende praktijken steeds vaker samen, om tegemoet te komen aan de veranderende vraag van klanten.

Omzetontwikkeling van De Jong & Laan

Deze multidisciplinaire klantbenadering werpt z’n vruchten af, zo laat het bureau weten in een persverklaring. “Deze werkmethodiek zorgt ervoor dat De Jong & Laan kwalitatief, effectief en efficiënt voor de klant aan de slag gaat. Er wordt met een brede blik naar de organisatie van de klant gekeken, zodat de Jong & Laan vanuit alle disciplines meer voor de klant kan betekenen.” 

Tevreden personeel

Intern gaat het ook voorspoedig met het accountants- en advieskantoor. Maar liefst 91% van de medewerkers is ‘tevreden tot zeer tevreden’ over de werkzaamheden en de cultuur binnen het bedrijf. Dat blijkt uit een onderzoek naar de tevredenheid onder medewerkers dat afgelopen jaar werd uitgevoerd. Dit vertaalt zich ook naar ‘employee referrals’: 93% beveelt het bureau aan concullega’s, werkzoekenden en relaties. 

Voor 2020 verwacht De Jong & Laan “de stijgende lijn verder voort te zetten”. Het bureau onderscheidt zich volgens de directie door hun lokale betrokkenheid, hun ondernemende manier van werken met klanten, en zijn open blik voor verbetering en vernieuwing. De vier kernwaarden van het bedrijf zijn: betrouwbaar, mensgericht, ondernemend en deskundigheid. 

Met een omzet van €69,2 miljoen behoort De Jong & Laan tot een van de 15 grootste accountantskantoren van Nederland.