Spreker voor een event: Technologie-expert Jesse van Doren

28 februari 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Op zoek naar een technologie spreker voor een evenement? Consultancy.nl licht maandelijks sprekers uit met een staat van dienst in adviseren, ondernemen en trendwatching – vandaag de jonge Jesse van Doren, recent uitverkozen tot de meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar. 

De afgelopen jaren heeft Jesse van Doren ontzettend veel kennis opgedaan. Hij begon met ondernemen op zijn 11e, en inmiddels heeft hij met zijn team voor meer dan 350 organisaties in tal van verschillende sectoren gewerkt, waaronder voor bekende merken als Google, Netflix en BMW.

Jesse weet als geen ander welke technologische ontwikkelingen gaande zijn en wat dat gaat betekenen voor hoe we leven, werken en ondernemen. Ook ging hij voor een serie van VodafoneZiggo op zoek naar de snelst groeiende organisaties van Nederland. Benieuwd naar waar Jesse van Doren allemaal over kan spreken? Drie voorbeelden van thema’s: 

Jesse van Doren, Technologie spreker

De ontwikkelingen van 5G

Jaren geleden is Nederland van 3G overgestapt naar 4G. Dit was natuurlijk al een hele stap, maar eigenlijk heeft het niet een heel groot effect gehad, behalve natuurlijk dat het internet een heel stuk sneller is geworden. 5G gaat een stuk groter effect hebben op verschillende zaken.

Zo kunnen er allerlei apparaten aangesloten worden op het netwerk, wat zorgt voor een hoop nieuwe mogelijkheden, vooral voor de maakindustrie. Wat deze mogelijkheden precies zijn? Daar vertelt Jesse graag over tijdens een evenement! 

Het belang van humanification

Voor veel mensen is het een grote angst dat hun baan wordt ingenomen door robots of innovatieve systemen. Technologie gaat dan ook een steeds grotere rol spelen in onze samenleving. Het is alleen wel belangrijk om dit menselijk te houden. Humanification wordt dan ook steeds belangrijk, terwijl we zien hoe de technologie steeds groter wordt. Jesse kan hier ontzettend veel over vertellen. Dit is interessant voor grote en kleine bedrijven, en ook ondernemers. 

Spreker over voice assistant

We gaan het steeds vaker gebruiken: de voice assistant-optie. Op Google bijvoorbeeld is er al een flinke stijging te zien in het aantal zoekopdrachten dat wordt gedaan via voice search. Alhoewel we hier momenteel nog niet optimaal gebruik van maken, gaat dit volgens Jesse de komende jaren snel veranderen en komen er steeds meer mogelijkheden. Volledige processen zullen geautomatiseerd worden, en Jesse praat tijdens een event graag over alle mogelijkheden en kansen die zich de komende jaren zullen voordoen.

Jesse van Doren heeft dus meer dan genoeg kennis in huis om als gastspreker te vertellen over technologische ontwikkelingen en wat die veranderingen gaan betekenen voor het bedrijfsleven. Hij brengt bezoekers op de hoogte van de nieuwste trends en kansen, en zorgt dat ze met inspirerende gedachten naar huis gaan.