Joris Timmers partner bij financieel adviesbureau Accuracy

31 januari 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accuracy heeft een interne promotie doorgevoerd. Joris Timmers, sinds 2011 werkzaam bij het kantoor, groeide de afgelopen jaren geleidelijk door naar de rol van (senior) manager en director, en is nu aangesteld als partner binnen het financieel adviesbureau.

Met de benoeming van de 32-jarige Joris Timmers, wordt het leiderschap van Accuracy versterkt met een ervaren professional uit de eigen gelederen. Sinds zijn start bij Accuracy heeft Timmers mogen bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse kantoor, daarbij bogend op zijn ruime ervaring in financiële adviesopdrachten. 

Naar zijn nieuwe partnerrol neemt hij uitgebreide expertise mee op het gebied van onder meer overnames, bedrijfsfinanciën, waarderingsopdrachten, bedrijfsonderzoek, geschillen en management consulting.

Joris Timmers, partner bij AccuracyDe afgelopen jaren heeft Timmers vooral grote organisaties en private equity-partijen geadviseerd, zowel nationaal als internationaal. Recent was hij betrokken bij de verkoop van Buko Huisvesting aan Algeco door Scheybeeck Investments, de acquisitie van iBOOD door Walvis Participaties en de investering van Quadrum in State of Art.

In zijn vroege loopbaan werkte Timmers enkele jaren als consultant bij Talanton Corporate Finance, na eerder een master in Financial Management te hebben behaald aan Tilburg University.

Van oorsprong opgericht in Frankrijk, met wereldwijd ongeveer 420 consultants in dienst en actief vanuit kantoren in dertien landen, is Accuracy een internationaal consultancykantoor gespecialiseerd in strategisch advies, financieel advies bij acquisitie- en verkooptrajecten, financiële ondersteuning en de uitwerking van geschillen.

In Nederland bestaat Accuracy sinds 2004 en wordt het kantoor, dat is gevestigd op Schiphol, geleid door twee partners. Naast Timmers is dat Leontine Koens-Betz – eerder werkzaam bij KPMG. Wereldwijd staat de Fransman en CEO Frédéric Duponchel aan het roer van Accuracy.