Jade Teunissen kiest voor consultancy en The Next Organization

28 januari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

The Next Organization heeft een nieuwe consultant verwelkomd in het team: Jade Teunissen.

Jade Teunissen is een jonge adviseur die aan het begin van haar carrière staat. Recent rondde ze een master in Behavioural Economics (focus op finance) af aan de Erasmus Universiteit, na er eerder een bachelor in Economics te hebben behaald.

Al tijdens haar studie deed Teunissen uiteenlopende consultancyervaring op. Onder andere vanuit de Economic Faculty association Rotterdam – een faculteit binnen Erasmus die sociale onderzoeks-/consultancyprojecten verzorgt voor studenten via het zogeheten ‘Involve Consultancy’-project.

Ook deed ze ervaring op vanuit de Financial Study association Rotterdam, een vereniging voor studenten geïnteresseerd in (quantitative) finance. Ze was betrokken bij het vanuit FSR georganiseerde International Research Project, een tweeweekse consultancyreis naar het buitenland waarbij zo’n twintig studenten consultancydiensten verlenen aan een internationaal bedrijf.Jade Teunissen, Consultant, The Next Organization

Affiniteit met (consultancy)projecten

Haar affiniteit met consultancy werd ook bevestigd door de ervaring die ze opdeed tijdens de verschillende inhousedagen en workshops van bedrijven, die ze volgde tijdens onder andere de Erasmus Recruiting Days. “Hier ontdekte ik dat op projectbasis werken iets voor mij was”, aldus Teunissen.

Met deze ervaringen op zak bleek Teunissen geknipt voor het vervolgen van haar loopbaan in de adviesbranche. Samenvattend, geeft ze aan: “Door de verschillende consultancyprojecten in en buiten mijn studie en veel bedrijfsbezoeken (inhousedagen/business courses) ben ik erachter gekomen dat ik mij graag in de commerciële kant van de consultancy wil verdiepen.”

De keuze van Teunissen viel op The Next Organization (TNXTO), een strategisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Gevraagd naar haar motivatie om juist voor TNXTO te kiezen, zegt de jonge adviseur: “Vanwege de specialisatie die TNXTO heeft (sales en marketingstrategie), de sfeer en de openheid die op het kantoor hing en de toegankelijkheid en vriendelijkheid van de mensen.”

Hartelijk welkom

Terugkijkend op haar eerste ervaringen bij het adviesbureau, dat zo’n twintig adviseurs telt, vertelt Teunissen: “Bij The Next Organization werd ik heel hartelijk ontvangen, iedereen liep regelmatig langs en vroeg hoe het ging. In de eerste week werden meteen veel kennismakingskoffietjes ingepland en werd ik meteen betrokken bij mijn eerste projecten.”

Gevraagd naar haar eerste opdracht voor haar nieuwe werkgever, spreekt Teunissen over een “heel uitdagend project. Daarin bevonden we ons op onbekend terrein, branchebreed en met een focus op duurzaamheid en vitaliteit.”