Axel van Schendel partner in adviestak van HLB Van Daal

22 januari 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

HLB Van Daal, een accountants- en advieskantoor uit Zuid-Nederland, heeft Axel van Schendel benoemd tot partner. 

De 41-jarige Van Schendel houdt zich als bedrijfsadviseur voornamelijk bezig met bedrijfsadvisering voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). De adviestak van HLB helpt mkb-ondernemers de financiële en operationele (bedrijfskundige) processen van hun bedrijf te verbeteren, waarmee ze meer resultaat uit hun business kunnen halen. De praktijk voorziet klanten ook van strategisch advies en ondersteunt met data analyseoplossingen en financieringsvraagstukken.

De in Maastricht woonachtige Van Schendel werkt vanaf september 2017 voor HLB Van Daal op het kantoor in Valkenburg. Hij maakte 2,5 jaar geleden de overstap van ING waar hij zo’n acht jaar werkzaam was. Na bij de bank te zijn gestart als accountmanager voor het mid-corporate en mkb-segment, werkte hij als credit risk officer en meest recentelijk als een projectmanager, met een focus op overname- en financieringstrajecten met een dealwaarde van tot €25 miljoen.

Axel van Schendel partner in adviestak van HLB Van Daal

Op LinkedIn wordt Van Schendel volop gefeliciteerd met zijn promotie. Zo krijgt hij felicitaties van oud ING medewerkers waaronder Paul van der Aalst (Regiodirecteur Hypotheken Zakelijk & Private Banking Zuidoost) en Sharon Peeters (Senior Adviseur Wonen Zakelijk & Private Banking Oost Brabant), en van branchegenoten zoals Bart Receveur, die als Senior Manager werkzaam is binnen de Corporate Finance-praktijk van BDO.

Sinds deze maand is ook Erwin van der Lee (Waalwijk; belastingadvies) toegetreden tot de maatschap van HLB Van Daal. 

Met kantoren in Waalwijk, Dongen, Schijndel, Gemert, Valkenburg en Amsterdam is HLB Van Daal een middelgrote accountants- en adviesorganisatie. Het bedrijf maakt deel uit van HLB International, een wereldwijd netwerk met ruim 25.000 professionals in meer dan 700 kantoren in 150 landen. HLB International viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan.