Phil van Mulken gaat M&A in en kiest voor Match Plan

23 januari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Match Plan heeft zijn team uitgebreid. Sinds deze maand zet Phil van Mulken zich in voor het M&A-bureau als Junior Consultant.

“Ik heb voor Match Plan gekozen omdat ik van mening ben dat dit bedrijf de ideale werkomgeving biedt waar ik door de diversiteit aan activiteiten in korte tijd veel kan leren. Verder spreekt de informele maar vooral professionele werksfeer mij erg aan. Het team van vijftien professionals zorgt enerzijds voor veel verantwoordelijkheid en anderzijds is er genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding”, zegt Phil van Mulken, die sinds dit jaar actief is voor Match Plan Corporate Finance uit Den Haag. 

Van Mulken maakte de overstap naar het M&A-kantoor vanuit Profource, een detacheringsbureau op het gebied van finance- en ERP-consultants, waar hij bijna anderhalf jaar werkzaam was als Consultant. Daarvoor – in 2018 – rondde hij aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam de masteropleiding Financial Economics af. Aan diezelfde academische instelling behaalde Van Mulken eerder een bachelorgraad in Economie & Bedrijfseconomie.

Phil van Mulken gaat M&A in en kiest voor Match Plan

De nieuwe Junior Consultant van Match Plan legt uit waarom hij zijn professionele loopbaan graag wilde voortzetten in de M&A-wereld: “Tijdens mijn studie ben ik aanraking gekomen met de vakken Corporate Finance en Fusies & Overnames. De aard van de transacties en de persoonlijke touch bij middelgrote, kleine en familiebedrijven spreken mij erg aan. Ieder bedrijf en iedere transactie is uniek. Om die reden leek en lijkt mij het heel leuk en interessant om te werken binnen het M&A-wezen.”

In een blik op de toekomst geeft Van Mulken aan dat hij op de korte termijn zichzelf de werkwijze van Match Plan verder wil eigen maken en hierbij zowel het gehele M&A-proces als de diverse toepassingen van waarderingen wil leren beheersen: “Op lange termijn wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en hoop ik vooral een mooie bijdrage te kunnen leveren aan deze professionele en groeiende organisatie.”

Gevraagd naar zijn manier van werken, vertelt Van Mulken dat hij zichzelf beschouwt als een gedreven consultant die streeft naar het beste resultaat voor de klant: “Ik ben een proactieve teamplayer die met een helicopterview het overzicht bewaart en ik ondersteun de klant hierbij met hoge mate van persoonlijke betrokkenheid.”

Zijn nieuwe werkgever reageert verheugd op de versterking: “We zijn erg blij met zijn komst en de verdere groei van Match Plan. We zien de samenwerking met Phil met veel vertrouwen tegemoet.”