Vanberkel Professionals trekt vijf nieuwe collega’s aan

14 januari 2020 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Advies- en interimbureau Vanberkel Professionals heeft vijf nieuwe professionals toegevoegd aan het team. Drie van hen gaan als adviseur aan de slag: Fatima Polat, Mischa van Hoof en Joselyn Raymi. Laury Stekkinger en Rutger Corvers versterken het interne team, respectievelijk in de rol van Financial Controller en Business Manager. 

Fatima Polat heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de Rijksoverheid, waar ze binnen verschillende ministeries werkzaam is geweest. Zo was ze in haar laatste rol zo’n drie jaar actief als Senior beleidsmedewerker Facilitair & Huisvestingsbeleid binnen het ministerie van Binnenlandse Zaken. Eerder werkte ze jarenlang op het ministerie van Algemene Zaken als Senior Concerncontroller. Momenteel wordt ze vanuit VanBerkel Professionals als interim professional ingezet binnen de Inspectie Leefomgeving en Transport, als Coördinerend adviseur met een focus op compliance, kwaliteitsmanagement & governance.

Mischa van Hoof is een ervaren financieel controller en manager met zo’n dertig jaar aan ervaring, onder meer opgedaan bij publieke organisaties zoals de Sociale VerzekeringsBank, het Havenbedrijf Moerdijk en Gemeente Alkmaar. Van Hoof is in zijn eerdere loopbaan jarenlang actief geweest als Controller bij de business unit amateurvoetbal binnen de KNVB. De afgelopen circa vijf jaar heeft hij als (zelfstandige) financieel specialist verschillende financial controlling opdrachten uitgevoerd bij diverse opdrachtgevers.

Joselyn Raymi is een young professional met enkele jaren werkervaring, vooral binnen het accountancy- en auditdomein. Ze is afkomstig van Big Four accountancy- en advieskantoor EY, waar ze de afgelopen ruim twee jaar deel uitmaakte van het Audit financial services team. Eerder had ze bij EY ook haar scriptie voltooid, in het kader van haar masteropleiding Accountancy aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens een eerdere bachelor in Accountancy, aan de Hogeschool Rotterdam, deed Raymi haar eerste auditervaring op binnen de Accountantsdienst van de Gemeente Den Haag.

Vanberkel Professionals trekt vijf nieuwe collega's aanLaury Stekkinger is aangesteld als Financial Controller, als versterking van het interne team. Stekkinger kan bogen op jarenlange ervaring binnen de zorg (tien jaar) en overheid (tweeëntwintig jaar), waarbinnen hij uiteenlopende financiële en controlling-rollen heeft vervuld. Zo werkte hij onder andere voor Koninklijke Visio, Humanitas DMH, Stichting RAZ en het Trimbos Instituut.

De zeer ervaren Stekkinger begon zijn uitgebreide loopbaan binnen het ministerie van Defensie, waar hij binnen de lucht- en landmacht op diverse onderdelen werkzaam was binnen de financiële afdeling. Vervolgens was hij twee jaar als bedrijfseconomische assistent actief bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Voorafgaande aan zijn nieuwe uitdaging bij VanBerkel Professionals, heeft Stekkinger gewerkt als Assistent Controller bij marketingbureau Marketing Guys.

Ook Rutger Corvers maakt inmiddels deel uit van het kernteam, in zijn nieuwe rol als Business Manager. De afgelopen acht jaar heeft Corvers in accountmanagementrollen gewerkt voor verschillende advies- en recruitmentbureaus gewerkt, waaronder zo’n twee jaar voor JE Consultancy (detachering voor de publieke sector), ruim een jaar voor The Beagle Armada (consultancy met een focus op het zorg- en sociale domein) en een jaar voor staffingbedrijf koen (focus op overheid en techniek). In zijn vroege loopbaan was Rutgers actief in de sales (binnendienst), bij KPN, Panasonic en SNS Bank.

Opgericht in 2008 en gevestigd in Zoetermeer, is Vanberkel Professionals een snelgroeiende zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in finance, risk, control en bedrijfsvoering voor de publieke sector, meer specifiek gericht op vijf focusgebieden: Rijksoverheid, Lokaal bestuur, Wonen, Zorg en Onderwijs.