AevesBenefit verwelkomt negen nieuwe inkoopadviseurs

27 november 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

AevesBenefit heeft in de afgelopen twee maanden negen nieuwe collega’s toegevoegd aan zijn team. 

Muriël Levens is als Senior Inkoopadviseur gestart bij AevesBenefit. Hiervoor werkte ze in de inkoopafdeling van foodbedrijf Hearthside Europe en bij discountsupermarkt Lidl, waar ze in de rol van teamleider verantwoordelijk was voor de inrichting van de filialen, distributiecentra en het hoofdkantoor. Eerder in haar loopbaan werkte Levens voor Simed, een leverancier van medische apparatuur aan de zorgsector, en apothekengroep Mediq. 

Drie inkopers zijn tot Medior Inkoopadviseur benoemd. Dion Troumpas werkte de afgelopen twee jaar als inkoper voor de koepelorganisatie ROC van Amsterdam en heeft als adviseur meegeholpen bij Europese aanbestedingstrajecten. Judith Blokland maakte de overstap vanuit nutsbedrijf Alliander, waar ze als intern consultant actief was op het vlak van circulair inkopen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kasia Hooijmaijers deed hiervoor inkoop en supply chain ervaring op bij verpakkingsbedrijf CSi en Adeco Project Engineering.

Muriel Levens, Dion Troumpas, Judith Blokland, Kasia Hooijmaijers, Nykai Nowakowski, Tom Spannenberg, Berend van der Hoeven, Jeffrey Kuijpers en Ramon Zoutenbier - AevesBenefit

Drie van de negen nieuwe collega’s zijn vers van de schoolbanken aan boord gehaald als Junior Inkoopadviseur. Nykai Nowakowski en Tom Spannenberg hebben allebei de studie Facility Management aan het Saxion in Deventer afgerond. Berend van der Hoeven heeft onlangs zijn mastergraad in International Relations behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. 

Twee Junior Inkoopadviseurs – Jeffrey Kuijpers en Ramon Zoutenbier – hebben een aantal jaar werkervaring op zak. Kuijpers werkte na het behalen van zijn opleiding Vastgoed & Facilitair Management binnen verschillende locaties van de Rabobank op de facilitaire afdeling, terwijl Ramon Zoutenbier hiervoor meerdere jaren bij Eneco actief was. 

Alle negen inkoopadviseurs zijn inmiddels gedetacheerd bij een van de opdrachtgevers van de dienstverlener. Met een team van circa 200 experts behoort AevesBenefit tot de grootste inkoopbureaus van ons land. Naast detachering biedt AevesBenefit – in 2017 ontstaan door de krachtenbundeling van Aeves en Benefit – ook consultancy- en werving- & selectiediensten aan.