ICT-Partners opent derde kantoor in Hoofddorp

20 november 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

ICT-Partners heeft een derde vestiging geopend in Hoofddorp. Door de fysieke, lokale aanwezigheid in het Westen van het land, kan de advies- en implementatiespecialist voor werkplek- en datacenteroplossingen haar verdere groei-ambities in de regio faciliteren.

Opgericht in 2001 in Apeldoorn en met 80+ professionals in dienst, ontwerpt, implementeert en optimaliseert ICT-Partners IT-omgevingen door middel van de nieuwste technologieën. Het bureau, dat aanvankelijk actief was in Noord-, Oost- en Midden-Nederland (ook vanuit een tweede vestiging in Paterswolde) helpt klanten met het vernieuwen en verbeteren van hun IT-infrastructuur en het optimaal inrichten van hun beheer.

Daarbij belooft ICT-Partners lagere beheerkosten en een verhoogde arbeidsproductiviteit. ICT-Partners is onder andere gespecialiseerd in server, storage & networking, datacentermanagement, enterprise mobility management en managed services.

ICT-Partners opent derde kantoor in Hoofddorp

Uitbreiding naar West-Nederland

Om ook de markt in West-Nederland te bedienen, werd begin 2017 ICT Partners West opgetuigd. Anna Valkenburg werd als kwartiermaker aangesteld en Robert Maijen sloot zich aan als directeur.

Pascal Verberkt, die sinds 2001 de rol van algemeen directeur bij ICT-Partners bekleedt, zei destijds over de uitbreiding: “Met het uitbreiden van onze activiteiten in West-Nederland zijn wij in staat om organisaties uit deze regio, vanuit het local-for-local principe, nog beter te ondersteunen bij hun ICT-vraagstukken. Deze stap is tevens in lijn met de ambitie om een landelijke dekking te realiseren.“

Vandaag de dag is ICT-Partners West uitgegroeid naar een team van 18 IT-consultants (in totaal telt ICT Partners 96 professionals), die hun werkzaamheden en projecten over het algemeen bij eindklanten op locatie uitvoeren, of vanuit huis. Hiermee bedient het IT-bureau binnen de end user computing business eindklanten en heeft het op dit vlak veel projecten en uitdagende opdrachten lopen, laat ICT Partners weten.

Nu ook lokale aanwezigheid

Hoewel de West-Nederlandse markt nu al drie jaar wordt bediend, was er vooralsnog geen fysieke vestiging in de regio. Daar is nu verandering in gekomen, met opening van de derde vestiging in Hoofddorp. Naast dat de IT-consultants hun werkzaamheden nu ook in het nieuwe kantoor kunnen uitvoeren, is het ook “fijn om op kantoor met collega’s te kunnen sparren/ overleggen, te werken aan innovatie en nieuwe technologische oplossingen, te leren maar bovenal om samen te zijn, te klankborden, kletsen, ontspannen, borrelen en lol te hebben”, aldus een woordvoerder.

In lijn met het sociale karakter van het nieuwe kantoor en aangezien veel medewerkers racefans zijn, heeft ICT-Partners een ‘playseat’ neergezet in het pand, waar de collega’s en relaties die dat willen achter het stuur kunnen kruipen om te proberen de snelste rondetijd neer te zetten. Beneden in de centrale hal staat verder een pingpongtafel en op de derde verdieping is ook een gym.