Bart Jagers en Niek Jacobs starten bij Aeternus

15 november 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Aeternus heeft zijn team uitgebreid. Sinds kort zetten Bart Jagers en Niek Jacobs zich in voor het adviesbureau dat zich richt op corporate finance.

Sinds deze maand is Bart Jagers actief als Analyst Corporate Finance bij Aeternus in Eindhoven. Jagers maakte de overstap vanuit accountants- en belastingadviesbureau VWG uit Nijmegen, waar hij in december 2014 begon als Junior Belastingadviseur. Hierna vervulde hij bij deze organisatie twee jaar de rol van Analist Corporate Finance en twee jaar de rol van Adviseur Corporate Finance.

Zijn studententijd bracht Jagers door in Maastricht, waar hij een bacheloropleiding en een masteropleiding in Fiscaal Recht afrondde. Zijn nieuwe werkgever laat weten veel vertrouwen in Jagers te hebben: “Hoewel Bart zijn loopbaan als fiscalist is gestart, kwam hij al snel tot de conclusie dat zijn passie bij corporate finance lag. Wat dat betreft zit hij bij Aeternus helemaal op zijn plek.”

Bart Jagers en Niek Jacobs starten bij Aeternus

Naast Jagers, verwelkomde Aeternus onlangs ook Niek Jacobs: “Niek krijgt energie door partijen met elkaar te verbinden om zo het beste resultaat te realiseren. Hij is een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf”, aldus Aeternus op zijn website. Jacobs, die bij Aeternus de rol van Consultant Corporate Finance bekleedt, maakte de overstap vanuit Rabobank Venlo, waar hij meer dan vijf jaar actief was en begon als Trainee. Na ruim anderhalf jaar maakte Jacobs promotie en werd hij benoemd tot Accountmanager Private Banking, een functie die hij zo’n drieënhalf jaar vervulde.

Net als Jagers, studeerde ook Jacobs aan de Universiteit Maastricht, waar hij in 2013 z’n mastergraad in Finance behaalde. Hiervoor doorliep hij aan de Universiteit Tilburg het premasterprogramma Finance, terwijl hij daarvoor aan de plaatselijke hogeschool een bacheloropleiding Accounting & Finance afrondde. Tijdens zijn studiejaren liep Jacobs onder meer stage binnen de risicomanagementafdeling van luxe botenbouwer Linssen Yachts uit Maasbracht.