Adjust Consulting versterkt adviesteam met vier professionals

16 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Adjust Consulting, een specialist in inkoopadvies, heeft haar adviesteams versterkt met vier nieuwe professionals. 

Elise Dunnink startte in september 2019 in de rol van Senior Inkoopconsultant bij het publieke team van Adjust. Haar expertise ligt met name op het gebied van het begeleiden van (Europese) aanbestedingen, in zowel werken, leveringen als diensten. 

Dunnink behaalde haar bachelordiploma Facility Management in 2004 waarna ze als inkoper aan de slag ging in de private sector. In 2014 heeft zij de switch naar de publieke sector gemaakt. Voor haar overstap naar Adjust Consulting was Dunnink werkzaam als inkoopadviseur bij het Wellantcollege. Adjust Consulting versterkt adviesteam met vier professionalsGelijktijdig met Dunnink begon ook Sander van Steenbergen bij Adjust. Van Steenbergen vervult sindsdien de rol van Senior Contractmanager ICT in het private team van het adviesbureau. Na ruim 15 jaar in diverse buitendienst verkoopfuncties voor onder andere T-Mobile en Versatel te hebben gewerkt, startte hij in 2005  als Senior Inkoper IT bij Corus (de voorloper van Tata Steel).

Van Steenbergen brengt veel kennis en ervaring op het gebied van IT-inkoop en contractmanagement met zich mee naar Adjust. Te denken valt aan outsourcing en software-as-a-service contracten, waarbij de contractafspraken voor de inkopende organisatie belangrijker zijn dan de technologie. 

Sem Leijen is startte vorige maand als Junior Inkoopadviseur bij het private adviesteam van Adjust. Na het afronden van zijn bacheloropleiding Business Studies (afstudeerrichting: Logistiek), begon hij in vaste dienst bij Kaptein in Heiloo, waar hij verantwoordelijk was voor inkoop en voorraadbeheer van verpakkingsmaterialen (denk aan folies, dozen en etiketten). Bij Adjust zal hij diverse organisaties in de private sector ondersteunen met de inkoop van goederen en diensten. 

Isaac Mensah is sinds deze maand in de weer bij Adjust als Medior Inkoopadviseur Publiek. Na het behalen van zijn mastergraad in Privaatrecht, kreeg hij bij overheidsondersteuner SED-organisatie de kans om als inkoopadviseur aan de slag te gaan. Mensah is specialist op het gebied van (Europese) aanbestedingen van leveringen & diensten en ook werken. Door zijn juridische achtergrond kan hij bij Adjust de helpende hand bieden bij rechtmatigheidsvraagstukken.