Conclusion Implementation trekt Ilse Nuijen aan

17 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na bijna twintig jaar werkzaam te zijn geweest voor Pon Automotive, heeft Ilse Nuijen de overstap gemaakt naar Conclusion Implementation, waar ze als Senior Consultant aan de slag is gegaan.

Ilse Nuijen is een ervaren adviseur en projectmanager op het gebied van proces- en verandermanagement binnen dynamische omgevingen. In het bijzonder heeft ze veel ervaring opgedaan binnen de automotive sector. Gedurende haar loopbaan heeft ze veel kennis en expertise vergaard op het gebied van efficiencyverbeteringen en implementaties van strategische projecten op het snijvlak van business en IT.

Na het afronden van haar bacheloropleiding International Business (HAN Hogeschool) begon Nuijen haar loopbaan als Product Manager bij Pon Automotive, een importeur van auto’s in Nederland en als intermediair tussen fabrikanten en klanten actief op het gebied van logistieke dienstverlening en diverse service- en mobiliteitsoplossingen.

Conclusion Implementation trekt Ilse Nuijen aan

Binnen Pon maakte Nuijen verschillende keren promotie. Zo was ze enkele jaren als Accountmanager (After Sales) actief en vervulde later enige tijd de rol van Adviseur Proces & Operations, een rol waarin ze onder andere verantwoordelijk was voor de implementatie van projecten en voor het adviseren van retailers op het gebied van proces- en kwaliteitsverbetering. In een volgende projectmanagementrol was Nuijen onder meer verantwoordelijk voor de aanpak en uitvoering van de implementatie van een nieuw ERP-managementsysteem, waarbij de focus lag op proces- en verandermanagement.

De afgelopen jaren heeft Nuijen zich onder andere beziggehouden met de ontwikkeling van een nieuw toekomstbestendig distributiemodel binnen het netwerk van importeur en dealers. Hierbij was ze verantwoordelijk voor de integrale aanpak, de implementatie en voor de aansturing.

Nieuwe carrièrestap

Na negentien jaar Pon Nuijen besloot een nieuw carrièrestap te maken. Sinds kort zet ze zich in als Senior Consultant bij advies- en implementatiebureau Conclusion Implementation, onderdeel van Conclusion. Met 70 professionals geldt het onderdeel van de zakelijk dienstverlener als een van de grotere implementatiespecialisten van ons land. De praktijk beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van onder meer lean, agile en digitale transformaties.

Gevraagd naar de kwaliteiten die ze meebrengt naar haar nieuwe werkgever, omschrijft ze haar eigen kracht als “het omzetten van denken naar doen”, door te streven naar een “zo simpel en efficiënt mogelijke manier van werken”. Conclusion Implementation laat weten zeer positief te zijn over het aantreden van Nuijen: “Met de komst van Ilse hebben we een zeer ervaren en leuke persoonlijkheid aan boord. Wij wensen haar veel succes en werkplezier.”