Vier nieuwe medewerkers gestart bij Bex* Communicatie

23 september 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Deze maand zijn vier medewerkers gestart bij Bex* Communicatie, een middelgroot communicatiebureau uit Eindhoven: Mandy de Laat (projectmanager), Sanne de Wert (junior adviseur), Mireille Adams (projectassistent) en Merel van de Meulengraaf (stagiaire).

Mandy de Laat is aangesteld als projectmanager. De afgelopen jaren werkte ze als Junior Productmanager bij Homefashion Group, waar ze zich onder meer bezighield met productontwikkeling, value pricing en inkoop. Eerder in haar loopbaan was ze Accountmanager bij modemerk Petrol Industries. Ook is ze werkzaam geweest als Junior Project Manager voor een full service promotiebureau. Voorafgaande aan de start van haar professionele carrière, rondde ze twee bacheloropleidingen af, respectievelijk in International Marketing en Communicatie.

Sanne de Wert heeft zich aangesloten als junior adviseur. De afgelopen jaren is ze als Marketing & Communicatiespecialist werkzaam geweest voor X-talent, een IT-staffer en recruiter. Eerder deed ze al jarenlange ervaring op bij een marketing & sales agency. Ook was ze enige tijd werkzaam voor Arteq, een ICT en cloud specialist. Hier was ze onder meer betrokken bij het opzetten van marketingcampagnes, het onderhouden van content en het schrijven van artikelen. De Wert rondde een master in Business Communication & Digital Media af aan Tilburg University en eerder een bacheloropleiding in Communicatiemanagement. Voor een afstudeeronderzoek werkte ze enige tijd voor Telegraaf Media Groep, waar ze onderzoek deed naar een herpositionering van het magazine Glossy.

Mandy de Laat, Sanne de Wert, Mireille Adams, Merel van de Meulengraaf, Bex Communicatie

Mireille Adams is gestart in de rol van projectassistente. Ze is afkomstig van Tempo Team, waar ze de afgelopen ruim acht jaar werkzaam is geweest. Bij de uitzendorganisatie heeft ze in deze periode de rol van Coördinator projecten & planning vervuld.

Merel van de Meulengraaf is als trainee aan de slag gegaan bij het communicatiebureau uit Eindhoven en Amsterdam. De young professional behaalde eerder dit jaar een bachelorgraad in Communicatie Management aan de Fontys Hogeschool. Haar scriptie schreef Van de Meulengraaf bij Mijnwebwinkel.nl. Gedurende haar studie liep ze eveneens een online marketing communicatie stage bij het Muziekgebouw Frits Philips. Verder was Van de Meulengraaf eerder dit jaar als student jurylid actief voor de Stichting Adverteerdersjury Nederland.

Bex* Communicatie werd opgericht in 1986 en werkt voor organisaties in heel Nederland: van grote corporates tot aan gemeenten en overheden. De firma telt 35 medewerkers en wordt geleid door Monique Hendriks, Jhorna Erkens, Marjan Jansen, Serge van Rooij, Noud Bex en Peter van den Besselaar. Voor internationale opdrachten werkt Bex* met verschillende branchegenoten uit het communicatienetwerk Ecco, dat zijn hoofdkwartier heeft in Londen.