Cyrille Rentier verruilt Mirabeau voor branchegenoot INFO

23 augustus 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Businessinnovator INFO heeft zijn team uitgebreid met Cyrille Rentier, die daartoe de overstap maakte vanuit branchegenoot Mirabeau.

Rentier vervult bij INFO sinds deze maand de rol van Director of Business Development. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitdragen van INFO’s propositie aan de klantzijde. Eerder vervulde Rentier een vergelijkbare rol bij Mirabeau, waar hij in totaal bijna tien jaar werkzaam was – zowel in binnen- als buitenland. Hij begon bij Mirabeau in 2010 als Interaction Designer, vlak nadat hij aan de Hogeschool van Rotterdam zijn bacheloropleiding Communication & Multimedia Design afrondde.

Rentier laat weten blij te zijn met zijn overstap: “INFO is een gerespecteerde naam binnen de Nederlandse bureauwereld. Ze hebben wat mij betreft de perfecte bouwstenen die een native digital agency hoort te hebben: een hecht team van ontzettend goede specialisten, ambitieuze klanten waarmee lange partnerships lopen en een kantoor in hartje Amsterdam. De veelheid aan kwalitatief hoogstaande projecten die INFO in de afgelopen 25 jaar heeft opgeleverd is indrukwekkend.”

Cyrille Rentier, Director of Business Development bij INFO

Een van de focusgebieden van INFO is opkomende markten. In het bijzonder heeft het bedrijf veel expertise, kennis en ervaring in huis op het gebied van nieuwe, slimme mobiliteitsdiensten, legt Rentier uit: “Ik kan mijn eigen ervaring in de travel- en hospitality-sector goed inzetten om de sterke positie van INFO met klanten als Greenwheels en de NS OV-fiets verder uit te bouwen. Ik heb veel vertrouwen in het benutten van de goede energie en het vakmanschap van de teams.”

Remmert Stipdonk, CEO van INFO, reageert verheugd op het binnenhalen van Rentier: “Cyrille is een aanwinst voor ons team, omdat hij ervaring en creativiteit combineert met veel kennis van de bureauwereld en een goed inlevingsvermogen in de wereld van onze klanten. Onze focus op opkomende martken vraagt creatieve slimheid en dat zit in onze mensen zoals Cyrille. Het afgelopen jaar hebben we veel energie gestoken in een aangescherpte positionering en Cyrille is de juiste man op de juiste plaats om onze klanten hiermee te helpen innoveren.”

Innovatiepartner INFO heeft een team dat bestaat uit zo’n negentig professionals met ruim twintig nationaliteiten, die allemaal dezelfde voorliefde voor design en innovatie in hun DNA hebben, vertelt Stipdonk: “INFO bedient meerdere markten, zoals retail, media, financieel, energie, mobility, overheid en telecom. Samen hebben we meer dan duizend projecten gedraaid voor ruim tweehonderdvijftig klanten, zoals Adyen, Graydon, Voetbal International en Bank of Scotland.”